Braşov: Proiect amânat de frica presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Proiect amânat de frica presei
Braşov: Proiect amânat de frica presei

În şedinţa ordinară a Consiliului Local Braşov s-a petrecut un fenomen cel puţin curios. Unul dintre proiectele care ar fi putut fi de succes pentru municipiu, a fost amânat de la aprobare pentru că unui consilier îi e frică de ... reacţia jurnaliştilor.

Punctul nr. 15 de pe ordinea de zi din şedinţa Consiliului Local se referea la aprobarea studiului de oportunitate pentru proiectul de înfiinţare a singurului Parc de distracţii şi agrement cu bază hipică din Municipiul Braşov.

Terenul se află lângă cimitirul din cartierul Triaj şi este proprietate a statului, aflată în administrarea Direcţiei Regionale a CFR. Bucata de pământ de 96.727 mp, a avut destinaţie de pepinieră şi pe ea există şi o oglindă de apă ce poate fi integrată într-un parc de agrement.

Utilitate

Alte utilităţi a unei astfel de baze de agrement cu bază hipică sunt  multe. Direcţia Regională a CFR ar fi realizat locuri de muncă şi ar fi putut câştiga bani din divertisment oferit atât localnicilor, cât şi a celor care vor să petreacă la Braşov o vacanţă sau concediu. Şi firmele şi instituţiile ar putea organiza la baza hipică sesiuni de team building sau cursuri de pregătire ori competiţii.

De frica presei

Cu toate că avantajele construirii unei baze de agreement pot fi numeroase şi în primul rând se poate mări potenţialul de agrement şi distracţii  a oraşului, consilierii locali au votat amânarea pentru o şedinţă ulterioară a votării acestui punct. Motivele au fost expuse de consilierul local Mihai David. „Mă gândesc că o să ajungem de râsul televiziunilor şi a tuturor jurnaliştilor. Acum, când CFR face restructurări, ei fac baze de agrement? Cu siguranţă mecanicii de locomotivă nu vor ajunge jokey. Şi mai e şi lângă cimitir. O să facem deliciul presei”, a vociferat Mihai David. Şi ceilalţi consilieri l-au aprobat şi s-a votat am amânarea votării punctului 15 de pe ordinea de zi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite