Invitat de onoare la Cursa Trăsniţilor: tizul preşedintelui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajele trăsnite vor face spectacol
Echipajele trăsnite vor face spectacol

Săniile „trăsnite“ vor face show, sâmbătă, pe Pârtia Bradul. Braşovenii şi turiştii sunt aşteptaţi la distracţie pe tot parcursul zilei, fiindu-le pregătite concursuri inedite, de la dans în clăpari, până la un show de karaoke, după o porţie de ardei iuţi.

Cea de-a cincea ediţie de iarnă a celui mai amuzant eveniment caritabil din România, „Cursa Trăsniţilor“, vă aşteaptă cu multe surprize. Persoanele fizice sau companiile se pot înscrie în concurs, dacă respectă două condiţii: să-şi construiască un vehicul trăsnit şi să ofere un show impresionant. Până acum, oficial, s-au înscris şapte echipe. „Din experienţa de la ediţiile anterioare, numărul echipelor care se înscriu direct pe pârtie este mult mai mare. Mizăm pe aproximativ 17“, ne-a declarat Romulus Oprica, preşedintele Clubului Rotary Citadel, organizatorul evenimentului.

Concursul constă în coborârea pe pârtia Bradul cu vehicule fără motor, construite de participanţii creativi. Evenimentul va fi deschis sâmbătă, 25 februarie, la ora 18.00, însă, distracţia pe pârtie va începe de la ora 12.00.

O noutate a acestei ediţii este că, la baza pârtiei, va fi amplasdat şi un cort, unde cei interesaţi îşi pot confecţiona chiar înainte de cursă o sanie trăsnită.

Printre cei care şi-au anunţat prezenţa la eveniment se numără şi domnul Băsescu, care va fi în fruntea echipajului „SMURD Forever“. Nu este vorba de preşedintele României, ci de un tiz al acestuia, care s-a gândit să ironizeze oarecum scandalul din acest an, care a deschis seria protestelor vehemente în toată ţara.

Concursuri pentru toţi

Nu în ultimul rând, Clubul Rotary Citadel a pregătit concursuri trăsnite pentru toţi cei care ajung în Poiană. Printre acestea numărându-se: competiţia de karaoke, după ce s-a inhalat heliu sau după o porţie de ardei iuţi, sau dans în clăpari.
Ca în fiecare an, participanţii trebuie să dea dovadă de foarte multă ingeniozitate în încercarea de fi cât mai trăsniţi. Cei care vor fi desemnaţi câştigători, vor fi recompensaţi.


Pentru echipele care nu reprezinta companii,  „Marele Premiu” – ce va fi acordat pentru cea mai spectaculoasă reprezentare –  constă intr-un „pachet de răsfăţ total”, un weekend în cel mai mare şi mai luxos hotel de cinci stele din România: Marritott Hotel din Bucureşti. Valoarea marelui premiu depăşeşte 2000 de euro.

Totodată, echipele trăsnite vor putea câştiga şi în acest an premii constând în cazare, cu mic dejun inclus şi distracţie asigurată în „Micul Paris”. Premiul special de anul acesta constă într-un tur privat extins al Castelului Bran.

O noutate o reprezintă faptul că în acest an, pentru prima dată de la organizarea competiţiei, organizatorii au pregătit premii şi pentru companiile participante, în valoare de peste 17.000 euro.

În scop caritabil

Pentru persoanele fizice, taxa de înscriere, direct pe pârtie, este de 30 de lei, iar pentru companii se percepe o taxă de 1.500 de lei. Toate fondurie strânse cu această ocazie vor fi folosite în proiectul „Rotary Citadel – pentru o educaţie mai bună”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite