VIDEO- FOTO Sătenii, învăţaţi de poliţişti cu portavocea cum să se ferească de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au stat de vorbă cu oamenii
Poliţiştii au stat de vorbă cu oamenii

În perioada 26- 30 septembrie 2011, la nivel naţional, se derulează cea de-a şasea ediţie a evenimentului „Săptămâna prevenirii criminalităţii".

Săptămâna aceasta Poliţia Română desfăşoară la nivel naţional o serie de activităţi susţinute în domeniul prevenirii infracţionalităţii, activităţi reunite în cadrul evenimentului intitulat „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii".


Aflat la cea de-a VI-a ediţie, evenimentul desfăşurat în săptămâna 26-30 septembrie 2011 este structurat pe domenii de prevenire, fiecare zi având o temă specifică.
La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, „Săptămâna prevenirii criminalităţii" a fost lansată în cadrul conferinţei de presă, reprezentaţilor mass-media fiindu-le prezentat scopul acestei manifestări şi programul activităţilor ce vor fi desfăşurate pe parcursul acestei săptămâni.

image


Ziua de 26 septembrie este dedicată, la nivel naţional, prevenirii infracţionalităţii contra patrimoniului, activităţile desfăşurate la nivelul fiecărui judeţ fiind circumscrise priorităţilor naţionale stabilite pentru anul 2011 şi, implicit, campaniilor care se află în curs de derulare la nivel local. În judeţul Brăila, activităţile tematice au debutat cu organizarea şi desfăşurarea unei caravane pe străzile comunei Vădeni, întâlnirile cu cetăţenii având ca scop informarea populaţiei cu privire la măsurile de protecţie ce trebuie adoptate pentru prevenirea furturilor din locuinţe şi a tâlhăriilor în mediul rural.

Poliţiştii au stat de vorbă cu oamenii
image

Alături de poliţiştii de la compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi cei de la Secţia 1 de Poliţie Rurală, la activitate şi-au adus aportul şi voluntari ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, persoane din comunitate care au oferit un exemplu demn de urmat pentru copiii din localitatea Vădeni.

image

Săptămâna prevenirii criminalităţii va continua, în zilele următoare, cu activităţi dedicate prevenirii delincvenţei şi a victimizării minorilor, cu întâlniri în locuri publice cu persoane de sex feminin pentru prevenirea infracţiunilor de tâlhărie, precum şi cu organizarea unei patrule şcolare în municipiul Brăila.

Poliţiştii au stat de vorbă cu oamenii

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACŢIUNE

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite