Bacău: Gică Popescu recrutează tinere talente la Stadionul Municipal (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 160 de copii au jucat fotbal sub privirile antrenorilor Emerich Ienei, Cornel Drăgușin și Adrian Boiangiu.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/film copiii bacau.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=right dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Astăzi, peste 160 de copiii și-au demonstrat talentul la fotbal pe Stadionul Municipal, cu prilejul sosirii Caravanei ”Vreau să fiu mare” în Bacău.

Condusă de Gică Popescu, campania de recrutare de tinere talente se pare ca a dat roade, deoarece în numai căteva ore, 17 tineri au fost selectați pentru semifinala care se va desfășura mâine, tot pe stadion.

Jucătorii și-au demonstrat talentul la fotbal sub privirile a trei antrenori valoroși ai sportului românesc. Emerich Ienei, Cornel Drăgușin și Adrian Boiangiu au urmărit evoluția copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani veniți din Giurgiu, Prahova, Botoșani, Focșani, Tecuci, Galați și Bacău.

Plini de emoții, candidații și-au testat tehnica de joc cu scopul de impresiona antrenorii, care au făcut selecții pentru marea finală de la Craiova, oraș în care se află Școala de Fotbal a lui Gică Popescu. Cei mai talentați dintre ei vor urma gratuit, timp de un an, cursurile centrului de performanță.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite