Bacău: Masă ca la restaurant la Spitalul Județean
0Blocul alimentar al unității medicale a intrat în reparații capitale
Din luna august, băcăuanii care vor ajunge să fie internați în Spitalul Județean de Urgență(SJU) vor beneficia de o modalitate modernă de servire a hranei. Ei nu vor mai primi la pat tradiționalele farfurii cu mâncare, ci porțiile pentru fiecare dintre ei vor fi ambalate în caserole de plastic. Asta pentru că bucătăria unității medicale a intrat în lucrări de reparații și modernizare.
”Blocul alimentar al spitalului va fi reabilitat conform normelor impuse de Uniunea Europeană. Toată aparatura veche și vesela din bucătărie vor fi schimbate și va exista și o linie de ambalare a hranei în recipient de unică folosință”, a decalarat Dan Stoica, managerul SJU.
Pentru lucrările de reabilitare a blocului alimentar au fost alocați peste 2 milioane de lei, fonduri provenite din bugetul Consiliului Județean Bacău.