Băcăuanii cu venituri mici primesc produse alimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimentele provin din uniunea europeana si sunt gratuite
Alimentele provin din uniunea europeana si sunt gratuite

De săptămâna viitoare 11.552 de băcăuani, beneficiari ai programului PEAD 2010 vor primi produse alimentare gratuite.

Mai exact, începând cu data de 8 noiembrie, persoanele pensionate la limită de vârstă cu pensii de până în 400 de lei, șomerii, cei cu cu handicap de gradul I și II și beneficiarii de ajutor social vor putea lua cantități exacte de făină, mălai, paste făinoase, biscuiți, zahăr și lapte praf.

"De exemplu, șomerii vor ridica 14 kilograme de făină, 7 kilograme de mălai, 4 kilograme de paste făinoase, 1,3 kilograme de biscuiți și câte un kilogram de zahăr și lapte praf de persoană", ne-a spus Ionuț Tomescu, purtător de cuvânt la Primăria Bacău.

Produsele alimentare vor putea fi achiziționate de luni până joi între orele 8.00 și 16.30 și vinerea între orele 8.00 și 14.00. Pachetele pentru băcăuanii cu handicap se vor distribui de la clădirea anexă a Bisericii Ortodoxe "Sfântul Dumitru", pentru pensionari la subsolul Bisericii "Sfântul Neculae" și pentru șomeri la subsolul Bisericii Catolice "Sfântul Ieremia Valahul" situată pe strada Digu Bârnat.

Totodată, beneficiarii de venit minim garantat se vor putea adresa Centrului "Armonia" de pe strada Livezilor. "Produsele provin din Uniunea Europeană și nu pot fi comercializate. Rugăm beneficiarii să aibă asupra lor documentele de identitate precum și actele care să ateste categoria din care fac parte", a încheiat Tomescu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite