Doi muncitori din Pecica, prăjiţi la 22.000 de volţi în timpul serviciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia a pus capăt zilelor unor muncitori din oraşul Pecica. Din câte se pare, cei doi bărbaţi lucrau la un stâlp de înaltă tensiune, moment în care s-au apropiat de cablurile de cupru care le-a fost fatale.

În această dimineaţă doi barbaţi, muncitori la o firmă privată din localitatea Pecica au murit electrocutaţi. Conform poliţiştilor ajunşi la faţa locului, aceştia au încercat să mute schela metalică pe care lucrau şi au atins firele de înaltă tensiune. Bărbaţii de 23, respectiv 42 de ani zugrăveau pereţii unei hale industriale şi nu s-au asigurat în momentul în care au vrut să mute schela metalică.

22.000 de volţi au fost de ajuns ca să le pună capăt zilelor celor doi. Echipajul SMURD a încercat mai bine de jumătate de oră să îi resusciteze pe cei doi, dar fără şanse de reuşită. Din primele cercetări la faţa locului se pare că e vorba de un accident de muncă.

Atât poliţiştii cât şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad cercetează acum modul în care cei doi muncitori au ajuns să moară electrocutaţi.

„Din primele investigaţii de la faţa locului, se pare că este vorba de un accident de muncă. Cei doi muncitori au tras o schelă de aproape nouă metri înălţime care a atins firele de înaltă tensiune iar ei s-au electrocutat” , a spus  Ştefan Moldovan, şeful serviciului criminalistic IPJ Arad.

Trupurile celor doi bărbaţi au fost ridicate de la faţa locului şi transportate la morga Spitalului Judeţean Arad pentru necropsie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite