Alba: Spectacole, concursuri şi expoziţii la „Toamna Cugireană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul „Toama Cugireană“ va debuta mâine, 18 septembrie, la Cugir cu cea de-a 13-a ediţie. În prezent se pun la punct ultimele detalii ale festivalului urmând ca sâmbătă  să aibă loc deschiderea oficială.

Programul va cuprinde spectacolele de muzică uşoară şi populară, tradiţionala paradă a portului popular, expoziţiile de artă si tehnică precum şi competiţiile sportive. Evenimentul are loc după un an de repaus.

„În urma solicitărilor pe care le-am primit din partea cetăţenilor, am hotărât împreună cu Consiliul Local să organizăm în acest an festivalul Toamna Cugireană. De această dată, manifestarea presupune mai puţini bani de la bugetul local şi mai multe fonduri provenite din sponsorizări de la agenţii economici din localitate, ceea ce ne permite să desfăşurăm evenimentul la standardele cu care ne-am obişnuit de 13 ani“ a precizat Adrian Teban, primarul Cugirului.

În programul artistic vor urca pe scenă artişti consacraţi precum Sava Negrean–Brudaşcu, Mihai Petreuş, Mariana Deac, Traian Jurchelea, Dina Vărăreanu, iar trupa de muzică usoară Bere Gratis care va încheia această ediţie a „Toamnei Cugireane“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite