Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Racii simt că muncesc în zadar

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Racii simt că muncesc în zadar

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016/FOTO Arhiva Adevărul

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016. Nativii din mai multe zodii vor avea azi discuţii aprinse cu prietenii, rudele sau partenerii de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Berbecul munceşte din greu

Deşi munciţi din greu, vă veţi implica într-o nouă relaţie sentimentală, dar cei căsătoriţi se vor certa cu partenerul de cuplu. Cei mai mulţi nativi se comportă ca nişte zbiri când ajung acasă, dar sunt nevoiţi să stea pe drumuri întreaga zi. Nici seara nu sunteţi cu familia!

Taur

Veţi păstra, ca şi în zilele precedente, tendinţa de a vă condamna partenerul de viaţă, de a-i observa şi ridiculiza toate greşelile. Veţi fi extrem de tensionaţi, chiar dacă sunteţi susţinuţi clipă de clipă de amici şi rude. Părinţii îşi vor suspecta copiii de relaţii duplicitare.

Gemeni

Situaţia profesională nu e stabilă din cauza colegilor care au comentarii de făcut în prezenţa şefilor. Vă manifestaţi însă din plin talentele şi calităţile, aşa că nu vă pasă. Cei care aveţi copii refuzaţi să le cunoaşteţi „prietenii”, dar vă decideţi să-i invitaţi în familie.

Rac

Vă consideraţi condamnaţi să munciţi în zadar precum un deţinut. Cei care aveţi copii nu vă puteţi odihni din cauza acestora şi găsiţi o soluţie cam bizară. Cei mai mulţi nativi acceptă să plece în delegaţii în speranţa că îşi găsesc liniştea, însă vor da peste alte încurcături.

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Leul se ceartă cu prietenii

Bârfiţi şi criticaţi de familie, vă veţi vărsa focul asupra prietenilor. Nu vor mai conta şansele financiare, pentru că toţi banii câştigaţi sunt „dirijaţi” către nevoile altora. Veţi face o adevărată revoluţie în familie şi îi veţi obliga pe toţi să spună deschis ce nu le convine.

Fecioară

Sensibili şi emotivi, aproape toţi nativii declară „război” partenerului de cuplu, pe care nu-l mai înţeleg. Veţi fi preocupaţi de recuperarea unor bani şi de „investirea” acestora. Seara, vorbiţi mult şi reuşiţi să vă certaţi cu amicii ori rudele. Nici acasă nu veţi avea linişte!

Balanţă

Preocupaţi de achitarea datoriilor, vă gândiţi permanent la posibilitatea de a câştiga bani în plus. Mai ales cei ce aveţi copii ori nepoţi sunteţi efectiv devalizaţi financiar, aşa că nu e de mirare că soluţiile se lasă aşteptate. Nu veţi îndrăzni să puneţi în practică nicio idee.

Scorpion

Veţi începe ziua prin a contoriza o parte din erorile făcute de partenerul de cuplu. Sunteţi mai ales uimiţi de cât de rapid dispar fondurile din „bugetul” familial. Sunteţi obosiţi, dar luaţi decizia să acceptaţi o călătorie de afaceri stresantă. Sunt dezvăluite secrete de familie.

Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2016: Săgetătorul se simte terorizat de familie

„Terorizaţi” de familie şi amici, luaţi o hotărâre clară cu privire la viitorul dv. Rudele vă demobilizează şi preferaţi să vă amânaţi implicarea profesională ori să delegaţi pe alţii să vă finalizeze activităţile. Uitaţi de obligaţiile profesionale pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Capricorn

Nu vă convine nimic din ce face partenerul dv., însă preferaţi să întârziaţi la serviciu, să vă daţi întâlnire cu amicii ori doar să cutreieraţi prin magazine. Chiar aveţi mult de lucru, dar familia nu vă mai acordă credit. Pentru cei mai mulţi, tot prietenii vor avea întâietate.

Vărsător

Faceţi greşeala să nu vă luaţi în serios intuiţia şi veţi fi miraţi când veţi afla că aţi „vândut” fără voie ponturi valoroase chiar adversarilor dv. Aveţi oarecare şanse de recuperare după-amiază. Toţi lucraţi acasă şi la serviciu peste limitele normale, dar sunteţi persecutaţi.

Peşti

Discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită nu contenesc, iar pretenţiile acesteia rămân exagerate. Cei care aveţi copii vă simţiţi chinuiţi, dar vă propuneţi să mai luaţi un job. Sunteţi „premiaţi” (primiţi cadouri ori o datorie uitată şi vreţi să plecaţi în „concediu”).

citeste totul despre: