Totul despre „Nunta anului 2017“: Cum a arătat Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, în rochia de mireasă şi ce au purtat membrii familiei regale FOTO

Totul despre „Nunta anului 2017“: Cum a arătat Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, în rochia de mireasă şi ce au purtat membrii familiei regale FOTO

Pippa Middleton a venit la biserică însoţită de tatăl ei FOTO Getty Images

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, s-a căsătorit, sâmbătă, în comitatul englez Berkshire, cu milionarul James Matthews, managerul unui fond de investiţii. La acest eveniment, considerat „nunta anului 2017“ de tabloidele britanice, au luat parte numeroşi membrii ai familiei regale a Marii Britanii, dar şi starurile unor emisiuni de televiziune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă a avut loc cel mai apropiat eveniment monden din 2017 de o nuntă regală - cu excepţia situaţiei în care prinţul Harry decide, brusc, să o ceară în căsătorie pe noua lui iubită, actriţa Meghan Markle. Pippa Middleton - sora mai mică a ducesei de Cambridge, viitoare regină a Marii Britanii - s-a căsătorit cu milionarul James Matthews.
 
De când a fost soră de mireasă la nunta regală a prinţului William şi Catherine Middleton, în aprilie 2011, unde manierele sale impecabile şi o rochie spectaculoasă au propulsat-o în atenţia presei internaţionale, viaţa privată şi perspectivele maritale ale Pippei Middleton, în vârstă de 33 de ani, nutriţionist şi colaborator al revistei Vanity Fair, au fascinat mass-media internaţionale.
 

Apariţia miresei la cununia religioasă

Ceremonia religioasă a avut loc la St. Mark, o biserică din secolul al XII-lea aflată pe o proprietate privată din Berkshire, la aproximativ 10 kilometri de satul Bucklebury, unde mireasa şi-a petrecut copilăria alături de sora ei mai mare, Catherine, şi de fratele lor mai mic, James. Întreaga proprietate a trecut printr-un amplu proces de modernizare şi amenajare, săptămâna trecută, ce a inclus repararea zidurilor din piatră ale bisericii şi vopsirea în auriu a porţilor.

În jurul orei prânzului, Pippa Middleton a sosit la biserică însoţită de tatăl ei, Michael Middleton, într-un Jaguar MK V din 1951. Sora ducesei de Cambridge a arătat uimitor într-o rochie din dantelă albă, completată de un voal lung, semnată de designerul Giles Deacon.

Specialiştii în modă sunt de părere că Pippa Middleton a făcut o alegere înţeleaptă, alegând o ţinută glamour şi clasică, însă departe de aspectul sexy pe care l-a avut rochia ei mulată, ivorie, purtată la nunta surorii sale cu prinţul William.
 
FOTO AFP

FOTO AFP
 
Pippa Middleton şi ducesa de Cambridge au gusturi asemănătoare în ceea ce priveşte moda, preferând ţinutele elegante şi conservatoare create de brandurile britanice, care le pun în evidenţă siluetele atletice. Presa tabloidă afirmă că Pippa Middleton a petrecut ultimele trei luni într-o „tabără de pregătire a mireselor“, care include exerciţii de yoga, pilates, antrenamente cardio, cursuri de dans şi de meditaţie. În toată această perioadă ea a mâncat o serie de preparate speciale.
 
Kate Middleton a fost văzută îngrijindu-se de copii, la intrarea în biserică, îmbrăcată într-o rochie roz pal, cu o pălărie asortată şi amuzându-se copios alături de micuţa prinţesă Charlotte. Prinţul George şi prinţesa Charlotte au avut roluri importate la nunta mătuşii lor - George a fost paj, iar Charlotte a fost domnişoară de onoare. Prinţul Williams şi Prinţul Harry au fost şi ei văzuţi îndreptându-se spre biserică.

A existat însă şi un moment insolit, care a făcut deliciul paparazzilor. Înainte de a pleca spre domeniul familiei Middleton, unde a avut loc recepţia de nuntă, prinţesa Charlotte a scos limba în direcţia fotografilor, iar prinţul George i-a salutat făcându-le semne cu ambele mâini.
 
FOTO AFP

FOTO AFP
 
Prinţul George şi prinţesa Charlotte FOTO Getty Images

FOTO AFP
 
După cununia religioasă, Pippa şi soţul ei au bucurat invitaţii cu clasicul sărut din faţa bisericii. Apoi, mirii şi cei aproximativ 150 de invitaţi s-au îndreptat spre reşedinţa pe care familia Middleton o deţine în Bucklebury, unde a fost organizată o recepţie. Carole şi Michael Middleton au cumpărat acel conac - construit în stil arhitectural georgian - în 2012. Conacul are în jurul său o grădină de şapte hectare.

Proaspăţii căsătoriţi FOTO Getty Images

FOTO Getty Images
 
Detaliile despre acea recepţie sunt învăluite în mister, deşi aplicaţia Bridebook, specializată în informaţii despre nunţi, afirmă că evenimentul - care va include corturi impermeabile la apă, băuturi, preparate culinare rafinate, un serviciu de catering personalizat, aranjamente florale spectaculoase, servicii de securitate, toalete portabile şi secvenţe de divertisment - va costa 246.000 de lire sterline, depăşind de 15 ori costul unei nunţi obişnuite din Marea Britanie. Oaspeţii au fost sfătuiţi să îşi aducă cu ei două rânduri de articole vestimentare, întrucât este prevăzută o a doua recepţie, ce va avea loc în cursul serii. 
 

Cine participă la petrecere

Printre invitaţi s-au remarcat Carole Middleton (mama miresei), James Middleton (fratele miresei), însoţit de iubita lui, prezentatoarea de televiziune Donna Air, Meghan Markle (iubita prinţului Harry), prinţesa Eugenie şi iubitul ei, Jack Brooksbank, contesa Philippa Hoyos, jucătorul elveţian de tenis Roger Federer şi soţia lui, Mirka, Donna Air, Gary Goldsmith şi fiica lui, Tallulah. De asemenea, fratele mirelui, actorul Spencer Matthews, a fost cavaler de onoare.

Roger Federer şi soţia lui au luat parte la cununia religioasă FOTO Getty Images
     
 
Sâmbătă, cu ocazia căsătoriei sale, cotidianul american The New York Times i-a dedicat Pippei Middleton un material de amploare, care evidenţiază o serie de detalii insolite asociate acestei zile speciale, arată News.ro.
 

Cu cine se căsătoreşte Pippa Middleton

Milionarul James Matthews, în vârstă de 41 de ani, managerul unui fond de investiţii, este un bărbat extrem de discret, în contradicţie flagrantă cu fratele lui mai tânăr, Spencer Matthews, starul emisiunii de tip reality-show „Made in Chelsea“.
 
James Matthews este directorul executiv al fondului de investiţii Eden Rock Capital Management Group din Londra, denumit după proprietatea de lux pe care părinţii lui o deţin în Marea Caraibilor, Eden Rock, aflată pe insula St. Barts. Tatăl lui, David Matthews, originar din Yorkshire, şi-a început cariera lucrând ca pilot de curse, însă a devenit foarte repede multimilionar cu ajutorul unor contracte avantajoase din domeniul concesiunilor auto şi al afacerilor imobiliare. Mama ginerului este Jane Parker, o artistă născută în Zimbabwe, care a lucrat în trecut ca recepţionistă la sediul central al casei de modă Christian Dior.
 
În plus faţă de Spencer, James a mai avut un frate, Michael. Acesta a murit în 1999 la vârsta de 22 de ani, după ce a devenit cel mai tânăr alpinist britanic care a escaladat muntele Everest. El a dispărut în timpul coborârii după acea reuşită, iar trupul lui neînsufleţit nu a mai fost recuperat niciodată. În memoria sa, familia Matthews a înfiinţat Michael Matthews Foundation, care construieşte şcoli pentru copiii din regiuni izolate.
 
James Matthews a studiat la şcoala Uppingham, însă nu a mers la facultate, preferând iniţial să calce pe urmele tatălui său şi să se aventureze în domeniul sporturilor motorizate. Apoi, şi-a început cariera în domeniul finanţelor lucrând ca broker la Bursa din Londra, înainte de a înfiinţa fondul de investiţii Eden Rock în anul 2001.
 
În afara activităţilor profesionale, James Matthews este pasionat şi de schi (la fel ca Pippa Middleton), de tenis (Pippa Middleton este adeseori văzută la Wimbledon) şi de ciclism (cei doi miri au participat împreună la o cursă pe biciclete, organizată în scopuri caritabile între Londra şi Brighton). James Matthews deţine o reşedinţă impresionantă în Chelsea şi un avion privat.
 

Pippa Middleton, alături de James Matthews FOTO Hepta

Cum s-au întâlnit Pippa Middleton şi James Matthews

Cei doi miri se cunosc de multă vreme. După ce s-au întâlnit prima dată şi s-au împrietenit atunci când familia Middleton a petrecut o vacanţă în proprietatea Eden Rock din Marea Caraibilor, în urmă cu peste un deceniu, Pippa şi James au avut o relaţie de scurtă durată în 2012, înainte ca ea să înceapă o relaţie de trei ani cu un alt finanţist, brokerul Nico Jackson. Pippa Middleton a mai avut relaţii şi cu moştenitorul unui imperiu bancar, J.J. Jardine Paterson, şi cu fostul jucător de crichet Alex Loudon, însă o presupusă idilă cu cumnatul ei, prinţul Harry, speculată în tabloide, pare o pură ficţiune.
 
În 2015, James Matthews a revenit în viaţa Pippei Middleton. În iunie 2016, la mai puţin de un an după ce şi-au reluat relaţia, cei doi au anunţat că s-au logodit, după o scurtă vacanţă petrecută în Parcul Naţional Lake District din Marea Britanie. Pippa Middleton a primit un inel de logodnă cu un dimant octogonal uriaş de trei carate, cumpărat de la bijutierul londonez Robinson Pelham, ce are o valoare estimată la 200.000 de lire sterline.
citeste totul despre: