Actriţa Amber Heard şi miliardarul Elon Musk, primele declaraţii după ce şi-au încheiat relaţia: care a fost adevăratul motiv al despărţirii

Actriţa Amber Heard şi miliardarul Elon Musk, primele declaraţii după ce şi-au încheiat relaţia: care a fost adevăratul motiv al despărţirii

Amber Heard şi Elon Musk şi-au început relaţia în vara anului trecut FOTO People

Actriţa americană Amber Heard (31 de ani), fosta soţie a lui Johnny Depp, şi co-fondatorul Tesla Elon Musk (46 de ani) au făcut prima declaraţie de presă după ce şi-au încheiat relaţia, dezvăluind şi care au fost motivele despărţirii.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce au pus punct relaţiei începute în urmă cu un an, Amber Heard şi Elon Musk au oferit o declaraţie comună revistei „People“.

Fostul cuplu susţine că unul dintre motivele care au dus la despărţire este programul încărcat care nu le permitea să petreacă prea mult timp împreună. „Distanţa a fost o problemă foarte dificilă pentru relaţia noastră, pentru că nu am putut să ne vedem prea des. Desigur, toate relaţiile au suişuri şi coborâşuri“, au precizat cei doi.

Referitor la zvonurile potrivit cărora miliardarul ar fi fost cel care a pus punct relaţiei din cauza comportamentului actriţei, cei doi au explicat: „Oamenii speculează fără a avea vreo bază reală, fără voia noastră, uneori crezând că ne fac un bine. Alteori, se urmăresc alte scopuri. Aşa că lucrurile pot deveni puţin ciudate.“

„Vrem să fie clar că păstrăm un respect profund unul faţă de celălalt şi ar fi total greşit ca cineva să aibă o altă impresie. Întotdeauna evenimentele sunt amplificate şi dramatizate când vine vorba de relaţiile unor persoane publice, indiferent că oamenilor implicaţi le place sau nu. Cu siguranţă nouă nu ne face nicio plăcere această mediatizare. Realitatea este că am avut o relaţie absolut normală, dar pusă sub o lupă gigantică“, au încheiat vedetele.

Amber Heard şi Elon Musk şi-au început relaţia în vara anului trecut, când au petrecut câteva nopţi la un hotel de lux din Miami şi apoi au avut o escapadă la Londra.

Musk are o avere estimată la 12 miliarde de dolari. Este cofondatorul serviciului online PayPal şi al companiei de maşini electrice Tesla Motors şi creatorul companiei private de vehicule spaţiale SpaceX.

Amber Heard s-a căsătorit cu starul american Johnny Depp în 2015, dar a divorţat un an mai târziu invocând că a fost abuzată fizic şi psihic, acuzaţii pe care actorul le-a negat vehement. La rândul lui, Elon Musk a fost căsătorit de două ori, cu Justine Musk (2000-2008) şi cu actriţa britanică Talulaj Riley (2010-2014) şi are cinci copii.

citeste totul despre: