Învăţare bazată pe simulare şi joc cu masterchefi la SNSPA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul SNSPA. Sursă foto: facebook SNSPA Bucureşti
Sediul SNSPA. Sursă foto: facebook SNSPA Bucureşti

Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează, în perioada 29 martie - 1 aprilie, proiectul interdisciplinar de învăţare experienţială "Experienţe: pieţe recreate. ReThink Food". În cadrul proiectului, Facultatea oferă studii de piaţă bazate pe joc, workshopuri şi expoziţii hand made. Masterchef Petru Buică va fi unul dintre invitaţi.

Proiectul, care va fi lansat pe 29 martie, vizeză dezvoltarea unor modalităţi de predare bazate pe simulare şi joc, dar şi împărtăşirea unor informaţii privind viaţa sănătoasă şi circuitul hranei până când ajunge la consumator.

”Studiul unei pieţe şi al modalităţilor de dezvoltare sustenabilă nu a fost niciodată mai aplicat şi mai ludic ca acum: piaţa de produse agrolimentare, restaurantul, bucătăria de acasă şi supermarketul vin la facultate, iar teoria devine realitate atunci când se întâlnesc marketeri, antreprenori, manageri din multinaţionale, sociologi şi voluntari din ONG-uri. Cu un dublu obiectiv, de a dezvolta maniere inovative de predare a teoriei prin simulări şi joc şi de a prezenta tinerilor ce trebuie ştiut pentru o viaţă sănătoasă, săptămâna de EXPERIENŢE. ReThink Food este centrată în jurul unei expoziţii creative, hand made, realizată de studenţii Facultăţii de Management şi care abordează circuitul hranei de la producător la consumator, prezentând principalele puncte de influenţă ale deciziei de achiziţie şi de consum”, arată un comunicat al SNSPA.

În cadrul proiectului vor fi invitaţi şi vor ţine Workshop-uri de gastronomie câştigătorul concursului-emisiune MasterChef Petru Buică, dar şi Mary Balaban şi Daniela Mişcov. Vor fi abordate teme precum impactul emisiunilor de divertisment asupra educaţiei de consum, practici de marketing senzorial şi trenduri culturale cu impact asupra ofertei alimentare.

Nu vor lipsi, de asemenea, potrivit comunicatului SNSPA, prelegerile pe teme de nutriţie, studiile de caz pe afaceri responsabile sau concursurile de gătit.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite