Stiri despre tiramisu

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Secretul tortului Tiramisu: cât de uşor se prepară deliciosul desert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul tortului Tiramisu: cât de uşor se prepară deliciosul desert

  Prăjiturile şi torturile sunt pentru multe gospodine o provocare. Tortul Tiramisu, „desertul nobililor”, pare dificil de făcut, însă cine l-a preparat o dată ştie că nu e nimic greu. O băimăreancă dezvăluie cât de uşor se prepară deliciosul desert.

 • Tiramisu cu frişcă şi căpşuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiramisu cu frişcă şi căpşuni

  Un desert îndrăgit de foarte multă lume, dar într-o nouă abordare, tiramisu cu frişcă şi căpşuni poate să satisfacă până şi pe cel mai pretenţios dintre gurmanzi.

 • Trei deserturi clasice pentru care nu-ţi trebuie curs de cofetar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei deserturi clasice pentru care nu-ţi trebuie curs de cofetar

  Mulţi dintre pasionaţii de dulciuri apelează la cofetării atunci când au poftă de creme brulee, tiramisu sau chiar cheesecake. Bucătarii şi cofetarii spun că nu ai nevoie de cursuri speciale pentru a realiza aceste deserturi.

 • Tiramisu gata în 5 minute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiramisu gata în 5 minute

  Mmm, arată apetisant, nu-i aşa? Nici nu o să-ţi vină să crezi că acest tiramisu a fost gata doar în 5 minute! Iată cum se face!

 • Cel mai bun tiramisu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun tiramisu

  Ştiaţi că tiramisu este un desert tradiţional din Italia? Gustul deosebit al acestui desert este dat de cafeaua aromată şi de gustul brânzei de mascarpone. Merită să-l încercaţi, mai ales în weekend…

 • Tiramisu cu piure de dovleac. Reţetă de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiramisu cu piure de dovleac. Reţetă de post

  Dovleacul este o legumă bogată în antioxidanţi şi slab calorică! Puteţi mânca dovleac după pofta inimii! Pentru acest tiramisu cu piure de dovleac (reţetă de post) trebuie să alegi un fruct care să nu aibă coaja loviă sau ruptă. Îl poţi păstra mult timp fără probleme, într-un loc uscat şi rece (nu la firgider, unde umezeala este prea mare).

 • Cel mai gustos tiramisu cu cremă de cacao
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai gustos tiramisu cu cremă de cacao

  Reţeta de tiramisu a apărut pentru prima dată în cărţile de bucate acum 25 ani. Desertul şi-a câştigat faima rapid, deşi legenda îl situează mult mai departe în timp. Putem spune despre tiramisu că reprezintă Italia la fel de bine cum o fac pastele sau pizza. Cumpără cele mai gustoase şi mai proaspete ingrediente pentru cel mai gustos tiramisu cu cremă de cacao.

 • Tort tiramisu fără coacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tort tiramisu fără coacere

  E vară şi vrem să petrecem cât mai puţin timp în bucătărie. Acest tort tiramisu fără coacere este exact desertul cu care te poţi răsfăţa la final de săptămână. Însoţeşte o felie din acest desert cu o cafea fierbinte şi aromată.

 • Tiramisu cu căpşuni. Cea mai simplă reţetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tiramisu cu căpşuni. Cea mai simplă reţetă

  V-aţi obişnuit cu reţeta clasică de tiramisu şi v-aţi răsfăţat de fiecare dată când aţi avut ocazia. Ne-am gândit să adaptăm reţeta la acest sezon şi să facem un delicios tiramisu cu căpşuni. Ce ziceţi? Nu este o idee bună?

 • Concurenţii „MasterChef“ au învăţat să folosească sarea, dar au fost încurcaţi de paste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concurenţii „MasterChef“ au învăţat să folosească sarea, dar au fost încurcaţi de paste

  Concurenţii de la „MasterChef“ au fost provocaţi să îşi dovedească talentul în arta culinară la 208 metri adâncime, la salina Unirea, din Slănic Prohova, acolo unde au gătit pentru mai bine de 100 de mineri. Totodată, ei fost supuşi unei presiuni constante în platoul emisiunii, acolo unde au avut de furcă cu preparatele din paste. Gabriela şi Bobby au fost cei eliminaţi.