ostropel - ultimele știri
Schimbările de ultimă oră care au avut loc la şefia Fiscului stârnesc ample reacţii. Fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu, spune că noul preşedinte Mirela Călugăreanu este un profesionist, devenit în ultimii ani o apropiată a lui Mişa.
Mâncarea se prepară uşor, nu necesită cunoştinţe gastronomice deosebite şi nici multe ingrediente. Secretul stă în prepararea sosului, care oferă consistenţă şi saţietate preparatului....
Pentru masa de prânz, o farfurie cu ostropel de pui este exact ceea ce ţi-ai dorit. Poţi servi cu puţin vin. Va fi delicios! Nu ai nevoie nici de multe ingrediente şi nici de mult timp pentru pregătirea acestui preparat.
Nu mai gătisem de mult timp ostropel de pui cu roşii şi usturoi. Aşa că am hotărât că această săptămână merită să înceapă cu această reţetă, atât pentru mine, cât şi pentru cei dragi care vor să fie răsfăţaţi cu acest fel de mâncare.
Ca şi macroul, stavridul este foarte întâlnit în bucătăria românească, fiind şi un peşte accesibil ca preţ. Cumpără câţiva peşti, mai măricei, cam în jur de un kilogram, şi prepară cel mai bun ostropel de stavrid, cu care îi vei răsăfăţa pe cei dragi...