delicii - ultimele știri
Asociaţia Ţinutul Zimbrului din Neamţ organizează o nouă manifestare din seria celor intitulate EcoBrunch, locul ales fiind într-o zonă de un pitoresc aparte.
Spre deosebire de patronii care duc grija zecilor sau sutelor de angajaţi, şi pe care restricţiile din ultimii doi ani i-au afectat, micii întreprinzători s-au descurcat relativ bine în pandemie. Care sunt avantajele unei afaceri de familie.
Pentru că iarna bate la uşă, în gospodării se prepară bunătăţile pentru iarnă. Printre delicii se numără şi carnea la borcan, o metodă tradiţională de păstrare a preparatelor din porc. Pregătită după reţete de pe vremea bunicilor, carnea conservată î...
Dorinţa de a mai gusta dulceţuri de trandafir ca ale bunicii s-a transformat într-o afacere de succes pentru doi soţi din Olt, care muncesc 12 luni pe an, dar au satisfacţii zilnice, iar faimali s-a dus dincolo de hotarele ţării
Toamna vine cu gust deplin de legume coapte pe plită şi de borcane puse la fiert pentru iarnă, cu roşii, ardei sau cu celebra zacuscă de vinete. Una dintre cele mai vechi reţete din lume este şi cea mai simplă, însă puţine gospodine o ştiu.
Bucate de care mai auzi vorbindu-se doar la bunici. Cum se prepară „boabele fierte“ sau „scorniciul“
Dacă astăzi risipim tone de mâncare, în alte vremuri copiii se mulţumeau cu mult mai puţin, Postul se respecta cu sfinţenie, iar anumite bucate erau considerate un „răsfăţ“.
Iubitorii de vinuri şi nu numai au ales, sâmbătă şi duminică, să viziteze târgul Vicii şi Delicii deschis la Expo Arad Internţional.
Iubitorii de vinuri şi nu numai vor avea parte de o experienţă deosebită la prima ediţie a târgului de vinuri şi salon gastronomic, Vicii şi Delicii, care se va desfăşua în perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad.
Expo Arad Internaţional organizează, în perioada 7-8 octombrie, Târgul Vicii & Delicii. Organizatorii spun că acest târg s-a născut din dorinţa unor oameni care fac parte din marea familie a iubitorilor de vinuri.
Sarmale din peşte, plăcintă cu peşte, găină boierească, tochitură de berbecuţ, ştiucă umplută si zeci de dulciuri i-au imbiat pe pofticioşi la ediţiile anterioare la festivalul culinar organizat pe situl arheologic de lângă Giurgeni....
Robert Rainford, cunoscut în toată lumea drept „regele grătarelor”, va fi gazda evenimentului „World Masters of Grill”, care va avea loc la Cluj-Napoca, în parcarea de la Polus Center, în acest weekend. Evenimentul este organizat de Asociaţia Cultura...
Există în lume omologate aproape 5.000 de soiuri de cartofi şi, probabil, mii şi mii de reţete. Ai nevoie doar de puţină imaginaţie şi îndemânare pentru a prepara cele mai bune mâncăruri care să aibă ca ingredient de bază savurosul cartof....
Bucatele din rețetare vechi de peste 30 de ani și tacâmurile nu tocmai curate fac parte din meniurile câtorva dintre cele mai ieftine localuri de alimentaţie din Chișinău.
Băieţelul gospodinei despre fotbal a aflat. Ea-l descoase amuzată: „Gol înseamnă dezbrăcat?“ „Nuuu!... Înseamnă doar că mingea chiar în poartă a intrat!“ „Şi arbitrul?“ „E un om, duce fluierul la gură. Asta face toată ziua: el doar fluieră şi fură.“...
Săptămâna viitoare, „Delicii în bucătărie“ vine cu noi rețete, de această dată pentru picii dumneavoastră. Miercuri, 20 iunie, volumul „Rețete sănătoase pentru copii“ va putea fi cumpărat în toate chișcurile din țară împreună cu ziarul „Adevărul“, la...
Cotidianul „Adevărul" vine în această săptămână cu alte volume ce vor completa colecţiile preţioase ale familei dumneavoastră....
Românii ortodocşi şi greco catolici mănâncă astăzi ultima masă „de dulce” înaintea Sărbătorii Naşterii Domnului. Postul Crăciunului începe în data de 14 noiembrie, durează şase săptămâni şi a fost rânduit de biserică pentru a-i pregăti pe credincioşi...
Ziarul „Adevărul" se va distribui vineri, 1 iulie, împreună cu volum opt al colecţiei „Delicii în bucătărie". Preţul pachetului ziar + carte este de 14,99 lei. Produsul editorial al Adevărul Holding, dedicat deliciilor culinare, te poate transforma î...