O săptămână de vreme bună, fără caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sfârşit, temperaturile mai scad şi în zona de sud. Pe parcursul întregii săptămâni, în întreaga ţară vremea va fi plăcută, fără manifestări deosebite. La Bucureşti,

În sfârşit, temperaturile mai scad şi în zona de sud. Pe parcursul întregii săptămâni, în întreaga ţară vremea va fi plăcută, fără manifestări deosebite.

La Bucureşti, astăzi, vor cădea ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi uşoare intensificări ale vântului. Temperatura va scădea, minimele atingând 17-18° C, iar maxima va fi în jur de 32° C.

Pentru zilele următoare, până pe 25 august, bucureştenii vor avea parte de zile senine, cu vânt slab şi temperaturi maxime care nu vor depăşi 34° C, minimele situându-se între 15 şi 18° C, mai ales în timpul nopţii.

Vreme plăcută în toată ţara

Astăzi, în est, cerul va fi înnorat şi mai ales seara şi noaptea va ploua, fiind posibil să cadă şi grindină. Temperaturile maxime vor fi de 23-24° C în nordul Moldovei şi nu vor trece de 33-34° C în Lunca Dunării.

În zona de vest, ziua de astăzi va fi frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab. De mâine, cerul va fi predominant senin în toată ţara, şi maximele termice nu vor depăşi 34° C.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite