Le-a explodat casa şi au supravieţuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi soţi au ajuns la spital cu arsuri după ce locuinţa le-a sărit în aer. Costache (39 ani) şi Angela Dinu (38 ani) se aflau în bucătăria casei lor de pe strada Aron Pumnul, când s-a produs

Doi soţi au ajuns la spital cu arsuri după ce locuinţa le-a sărit în aer. Costache (39 ani) şi Angela Dinu (38 ani) se aflau în bucătăria casei lor de pe strada Aron Pumnul, când s-a produs explozia.

Deflagraţia ar fi fost provocată, susţin pompierii, de o acumulare de gaze, apărută în urma unor improvizaţii la centrala termică. În momentul în care unul dintre soţi a aprins becul, explozia a zguduit casa din temelii şi a trezit tot cartierul. Vecinii au crezut iniţial că a fost un accident auto, fapt obişnuit pentru acea zonă.

„Au ieşit din casă pe picioarele lor, dar erau plini de sânge şi foarte speriaţi. Mulţumeau lui Dumnezeu că au scăpat cu viaţă”, a povestit unul dintre vecini.

La faţa locului au ajuns pompierii de la Detaşamentul Suceava, cu două maşini de intervenţie, jandarmi şi poliţişti, care au asigurat zona, şi lucrători de la E.ON Gaz, care au întrerupt alimentarea cu gaz şi s-au asigurat că nu există niciun pericol pentru persoanele care locuiesc  în zonă.

Soacra a scăpat fără nicio zgârietură

Cei doi soţi au fost preluaţi imediat de ambulanţele SMURD şi duşi la Spitalul Judeţean. Ei au suferit arsuri de gradul I, II şi III pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului. Cei doi au fost internaţi în secţia de Chirurgie Plastică, în stare destul de gravă, dar stabilizaţi.

O a treia persoană aflată în casă, mama Angelei Dinu, nu a fost rănită, aflându-se într-o altă zonă a casei. Puternica explozie a distrus cea mai mare parte a structurii de rezistenţă a casei. Pagubele sunt estimate la 100.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite