Cauţiunea lui Cocoană a fost anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul care a ucis un tânăr pe trotuar din cauză că a scăpat de sub control un bolid Ferrari a ratat eliberarea din arest. Tribunalul Timiş a anulat ieri decizia judecătorului Diana Buşcă,

Şoferul care a ucis un tânăr pe trotuar din cauză că a scăpat de sub control un bolid Ferrari a ratat eliberarea din arest. Tribunalul Timiş a anulat ieri decizia judecătorului Diana Buşcă, de a-l elibera pe cauţiune pe şoferul Ferrari-ului ucigaş. Magistratul instanţei locale stabilise, miercuri, că Adrian Cocoană poate fi eliberat în schimbul unei cauţiuni de 5.000 de lei, sentinţă atacată cu recurs de procurori.

A luat avocata lui Cioacă

Cocoană a fost reprezentat ieri de trei avocaţi, printre care Maria Vasi, care a obţinut la Bucureşti eliberarea poliţistului Cristian Cioacă din celebrul caz Elodia.  Aceasta a reproşat Tribunalului că judecă 115 persoane pentru ucidere din culpă şi doar clientul ei este arestat. Vasi  şi-a dat silinţa să atragă mila instanţei.

„Mama lui a decedat cu numai şase luni înainte de accident. Pentru că e medic, a realizat că Lucian Reja, tânărul accidentat, nu mai poate fi salvat, a avut un şoc şi a dispărut. A umblat de bezmetic prin parcuri”, a spus Vasi judecătorilor. Cocoană a cerut  judecătorilor să-l cerceteze în libertate.

„De la opt ani am învăţat, am studiat şi am muncit. În urmă cu doi ani mama mea s-a îmbolnăvit de scleroză în plăci şi a trebuit să mă apuc de afaceri, pentru că tratamentul medical era scump. Nu am vrut să fac rău nimănui şi nu prezint pericol pentru nici o fiinţă” a spus Cocoană.

Strategia nu a ţinut în faţa magistraţilor. Aceştia au hotărât să admită recursul procurorilor şi să caseze sentinţa Judecătoriei Timişoara, Cocoană urmând să petreacă încă 60 de zile după gratii. Avocatul lui Cocoană susţine că o să vină cu un computer în instanţă, iar cu ajutorul unui soft cumpărat din Munchen vrea să demonstreze nevinovăţia clientului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite