Cristea: "Antrenorii italieni ştiu să scoată maximul din jucători!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristea: "Antrenorii italieni ştiu să scoată maximul din jucători!" - Revista presei sportive
Cristea: "Antrenorii italieni ştiu să scoată maximul din jucători!" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre secretul evoluţiilor bune ale lui Andrei Cristea cu antrenorii italieni, decizia spuporterilor stelişti în cazul venirii lui Stoichiţă în Ghencea sau decizia lui Borcea faţă de jucătorii neagreaţi de suporteri. Printre alte subiecte, Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Cristiano Bergodi, iar Cârţu consideră că elevii săi nu au sânge de competiţie.


Cristea: "Antrenorii italieni ştiu să scoată maximul din jucători!".

Atacantul lui Dinamo, Andrei Cristea, a comentat secretul evoluţiilor sale bune ale sale cu antrenorii italieni. Primul a fost Zenga la Steaua, Bergodi la Poli Iaşi şi Dario Bonetti la Dinamo. Atacantul a spus că tehnicienii italieni sunt mai apropiaţi de jucători şi ştiu să scoată maximum din fotbalişti. "Cred că este vorba despre faptul că italieni sunt mai prieteni cu jucătorii, nu că românii n-ar fi, dar au şi alte metode de comunicare. Contează foarte mult când un antrenor caută să scoată maximum din ceea ce poţi da", a spus Andreo Cristea, citat de ProSport.

Suporterii stelişti: "Returnăm abonamentele!".
În cazul în care Stoichiţă îşi va pune iscălitura pe contractul cu Steaua, roş-albaştrii ameninţă că vor lua o decizie fără precedent. Ultraşii Stelei continuă presiunile la adresa lui Gigi Becali şi a lui Mihai Stoichiţă, după mitingul organziat duminică împotriva lor. Într-un comunicat publicat de Reprezentanţii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti (AISS), aceştia anunţă că aşteaptă ca patronul să se ţină de cuvânt şi să cedeze către AISS sau către CSA Steaua drepturile asupra palmaresului şi a emblemei, scrie Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali: "Bergodi nu a venit azi la serviciu".
Gigi Becali a vorbit în direct la GSP TV despre situaţia lui Cristiano Bergodi, spunând că italianul ar fi trebuit să fie anunţat de conducerea roş-albaştrilor să se prezinte la serviciu pentru a pregăti una dintre echipele clubului.

Borcea: "Vând toţi jucătorii care vor fi huiduiţi de suporteri!".
"E dictatura suporterilor" - anunţă Borcea, care s-a săturat de huliganii dinamovişti care l-au înjurat pe Zicu şi au aprins torţe la Graz, deşi se aflau sub lupa UEFA. Spartanul-şef anunţă că Dinamo este la un pas de excluderea din Europa din cauza spectatorilor. Borcea: "Vând toţi jucătorii huiduiţi de suporteri!", anunţă Sport.ro.

Cârţu: "Nu avem sânge de competiţie".
Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat pentru Sport Total FM că elevii săi nu au sânge de competiţie şi că nu pot gestiona corect meciurile importante, cu echipele mai mari. Tehnicianul a spus că aşteptă mai mult de la jucători în partida cu Steaua şi este supărat că echipa a ratat ocazia de a rămâne pe locul al treilea în clasament, în cazul în care ar fi putut profita de problemele "roş-albaştrilor".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite