Pliabilul Motorola RAZR, disponibil de astăzi în România

Pliabilul Motorola RAZR, disponibil de astăzi în România

Motorola RAZR a fost anunţat în luna noiembrie a anului trecut şi încă de atunci a cucerit în principal prin aspectul său nostalgic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, Motorola a anunţat că primul său smartphone cu ecran flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet, este disponibil pentru precomenzi şi în România.

Motorola a dorit să reinventeze emblematicul razr ca un smartphone modern care se pliază complet, având, totodată, şi un scop practic pentru consumatori. Acesta este motivul pentru care noul razr este dotat cu noi caracteristici şi funcţionalităţi.

Balamaua permite ecranului să se plieze perfect la jumătate, astfel că protejează ecranul şi creează un design ultra-compact, care readuce în atenţie acea senzaţie satisfăcătoare de a închide apelul odată cu clapeta.

Aşteptarea a luat sfârşit, astfel că Motorola împreună cu Altex şi Media Galaxy vor începe precomenzile pentru razr în România din data de 4 aprilie, la preţul de pornire de 6.999,90 ron. Comenzile pot să fie plasate prin intermediul site-urilor Altex sau Media Galaxy, dispozitivul urmând să fie livrat începând cu data de 9 aprilie.

Impresiile noastre despre Motorola RAZR în urma primului contact pot fi văzute în acest articol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: