VIDEO Un angajat al Microsoft a fost nevoit să se oprească dintr-o prezentare live şi să îşi instaleze Chrome, deoarece Microsoft Edge nu mai făcea faţă

VIDEO Un angajat al Microsoft a fost nevoit să se oprească dintr-o prezentare live şi să îşi instaleze Chrome, deoarece Microsoft Edge nu mai făcea faţă

Foto: TNW

Browserele sunt disponibile în toate mărimile şi culorile, metaforic vorbind, însă doar unele dintre ele sunt cu adevărat platforme pe care te poţi baza. După cum s-a dovedit de curând, Microsoft Edge s-a făcut de râs atunci când a fost vorba de rularea unui program ceva mai complex.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul unui demo live al Microsoft, în care un angajat tocmai prezenta platforma online de tip cloud Microsoft Azure, Edge a clacat şi nu a reuşit să facă faţă unui produs creat tot de compania mamă de care aparţine. Astfel că, râzând, respectivul angajat s-a scuzat în faţa publicului şi a început să downloadeze Google Chrome.

Audienţa a izbcnit în râs în acele momente, iar angajatul a încercat să transpună totul într-o notă comică. Este de notat faptul că acesta a reuşit să-şi menţină calmul şi să se comporte exemplar într-o situaţie foarte stresantă. Nu ştim însă cât de fericiţi sunt şefii acestuia, având în vedere că el a decis să folosească produsul concurenţei.

În final, toată prezentarea a putut fi dusă la capăt cu ajutorul Google Chrome, care s-a dovedit a fi mai de încredere decât rivalul său de pe Windows 10. Clipul cu prezentarea poate fi urmărit mai jos şi a fost urcat pe YouTube, culmea, chiar de Microsoft. Momentul s-a petrecut la minutul 37:17.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările