Platforma Medic Chat facilitează accesul la doctori online, şi oferă gratuitate persoanelor de peste 50 de ani până pe 10 aprilie

Platforma Medic Chat facilitează accesul la doctori online, şi oferă gratuitate persoanelor de peste 50 de ani până pe 10 aprilie

Gratuitatea poate fi accesată pe site-ul Medic Chat, prin codul de discount IZOLARE50 şi este valabilă pentru întrebări adresate de către sau pentru persoane peste 50 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin aplicaţia Medic Chat se pot obţine sfaturi medicale online de la doctori verificaţi. Mai mult decât atât, Medic Chat vine în întâmpinarea persoanelor vulnerabile: „Credem că în perioade de criză e vital să rămânem uniţi şi să contribuim fiecare cu expertiza lui. Cel mai bun mod în care noi putem ajuta este să oferim acces gratuit persoanelor de peste 50 de ani, pentru care recomandarea de a nu părăsi domiciliul este cu atât mai importantă”, declară Emilian Rădoi, fondator Medic Chat. Gratuitatea poate fi accesată aici, prin codul IZOLARE50.

Serviciul funcţionează pe bază de întrebare-răspuns text, iar doctorii răspund în mai puţin de 24 de ore. Pentru fiecare doctor sunt prezentate informaţii profesionale precum studii, experienţă, dar şi calificative din partea altor utilizatori. Discuţiile prin intermediul aplicaţiei sunt confidenţiale, cunoscute doar de către utilizator şi medic.

Peste 100 de medici disponibili, cu 27 de specialităţi diferite

În acest moment pe platformă sunt disponibili 100+ de medici din 27 de specialităţi, printre care: Medicină de familie, Ginecologie, Dermatologie, Cardiologie, Urologie, ORL, Pediatrie, etc. „Observăm o creştere semnificativă a cererii din cauza izolării, aşadar am reuşit aproape să dublăm numărul cadrelor medicale în ultima lună”, anunţă Emilian.

În prezent, aplicaţia este folosită pentru sfaturi medicale personalizate, interpretarea analizelor medicale, o a doua opinie, îndrumarea paşilor următori într-o problemă de sănătate sau informaţii despre teste şi proceduri medicale.

Un alt aspect interesant este sporirea întrebărilor venite din afara ţării, în parte de la români din diaspora, dar şi de la străini, majoritatea doctorilor de pe platformă fiind comfortabili cu a răspune în limba engleză. Fondatorii iau în considerare tot mai mult extinderea start-up-ului la nivel internaţional.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: