Sony a lansat INZONE, un nou brand de echipamente de PC gaming

Sony a lansat INZONE, un nou brand de echipamente de PC gaming

Monitor de gaming Sony INZONE M3.

Sony a lansat INZONE – un nou brand de echipamente de gaming pentru utilizatorii de PC, care îi ajută pe gameri să-şi ascută simţurile şi să-şi maximizeze abilităţile în joc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul brand este construit pe baza expertizei Sony în domeniul tehnologiei audio-vizuale. 

Noul monitor de gaming INZONE M9 cu HDR oferă o rezoluţie 4K şi un contrast ridicat cu tehnologia Full Array Local Dimming. Pasionaţii de gaming se pot aştepta la o rată de refresh de 144Hz, IPS şi un timp de răspuns GtG (Gray to Gray) de 1ms. 

Monitorul de gaming INZONE M3 oferă o rată de refresh ridicată de 240Hz Full HD cu 1ms GtG (Gray to Gray) şi variable refresh rate (VRR).

Suportul unic de tip trepied, cu adâncime redusă, oferă confort în timpul jocului, optimizând în acelaşi timp spaţiul de pe birou pentru periferice. Utilizatorii pot poziţiona o tastatură înclinată şi un mouse pad mare de gaming în jurul ecranului sau chiar sub acesta. 

Cu ajutorul switch-ului Auto KVM (switch Auto USB Hub), utilizatorii pot controla până la două PC-uri de la o singură tastatură, un mouse şi o pereche de căşti conectate la monitor. Cu FPS Game Picture Mode, utilizatorii pot optimiza luminozitatea şi contrastul, iar funcţia Black Equalizer permite evidenţierea detaliilor chiar şi în zone umbrite.

Monitoarele INZONE M9 şi INZONE M3 utilizează funcţia Auto HDR Tone Mapping, care funcţionează cu consolele PlayStation 5 pentru a recunoaşte automat monitorul în timpul configurării iniţiale şi pentru a optimiza setările HDR. În plus, monitoarele de gaming INZONE vor comuta automat în modul Cinema – atunci când sunt vizionate filme prin PlayStation 5, dar şi în Game Mode atunci când utilizatorii se joacă.

Noua gamă va cuprinde două noi modele de căşti wireless, INZONE H9 cu o autonomie de 32 de ore şi INZONE H7 cu o autonomie de 40 de ore, alături de un model de căşti cu fir, INZONE H3. Toate cele trei modele sunt echipate cu microfon cu braţ ajustabil, cu funcţie de ”mute”.

Funcţia Sony 360 Spatial Sound pentru Gaming, activată prin software-ul pentru PC INZONE Hub, reproduce sunet spaţial pe mai multe canale, aşa cum au intenţionat creatorii jocurilor. Această reproducere precisă a sunetului stimulează coştientizarea spaţiului, permiţându-i utilizatorului să audă cu precizie paşii şi mişcările. 

Diafragmele modelelor INZONE H9 şi INZONE H7 au fiecare o formă ce le permite căştilor să reproducă sunete de frecvenţă extrem de înaltă cu o precizie, precum şi frecvenţe joase. 

Canalele de pe carcasa modelelor INZONE H9, INZONE H7 şi INZONE H3 controlează şi optimizează reproducerea sunetului de joasă frecvenţă, pentru un bas puternic.

INZONE H9 dispune de mai multe microfoane pentru noise cancelling, Sony a încorporat aceeaşi tehnologie Dual Noise Sensor folosită pentru căştile de top din seria 1000X. Utilizatorii nu ratează sunetele ambientale importante, cum ar fi un apel telefonic, soneria de la uşă sau un coechipier care vorbeşte în timp ce se joacă, datorită Ambient Sound Mode.

INZONE H9 şi INZONE H7 oferă indicaţii pe ecran, astfel încât utilizatorii pot ajusta setările de pe căşti şi pot vedea setările în Centrul de Control PlayStation 5. Ambele modele de căşti sunt prevăzute cu funcţia de echilibrare a volumului între sunetul jocului şi chat-ul vocal din căşti şi le permit jucătorilor să modifice echilibrul dintre experienţa audio a jocului şi discuţiile cu echipa, direct de pe căşti.

Acestea vin la pachet cu funcţii speciale, inclusiv capacitatea de a funcţiona cu Tempest 3D Audiotech.

Software-ul pentru PC INZONE Hub de la Sony a fost creat pentru a controla monitoarele şi căştile INZONE, permiţându-le utilizatorilor să-şi personalizeze experienţele prin modificarea unei game largi de funcţii, inclusiv o varietate de setări de sunet şi imagine.

Specificaţiile monitoarelor de gaming INZONE:

Monitorul de gaming INZONE M9: 27-inci 4K/144Hz

INZONE M9 oferă rezoluţie 4K şi un contrast ridicat prin tehnologia Full Array Local Dimming cu certificare DisplayHDR 600 şi o acoperire DCI-P3 de peste 95% a spaţiului de culoare.

Rata de refresh de până la 144Hz, IPS, timp de răspuns GtG (Gray to Gray) de 1ms cu tehnologii de variable refresh rate (VRR), cum ar fi NVIDIA G-SYNC Compatible şi VRR în HDMI 2.1.

Monitorul de gaming INZONE M3: 27-inci Full HD/240Hz

Rata de reîmprospătare a imaginii de până la 240Hz, IPS, şi timp de răspuns GtG (Gray to Gray) de 1ms cu tehnologii de variable refresh rate (VRR), cum ar fi NVIDIA G-SYNC Compatible7 şi VRR în HDMI 2.1.

Cu certificarea DisplayHDR 4008, spaţiu de acoperire a culorilor sRGB99% şi support pentru 1,07 miliarde de culori, oferă o experienţă de gaming în nuanţe şi culori bogate.

Specificaţiile căştilor wireless INZONE:

INZONE H9: Căşti wireless pentru Gaming cu Noise Canceling: Detectare precisă a ţintelor cu 360 Spatial Sound pentru Gaming şi tehnologie avansată care optimizează acustica, sesiune îndelungată de gaming cu o bandă de fixare pe cap şi pernuţe confortabile pentru urechi, Noise Cancelling şi Ambient Sound Mode. 32 de ore de autonomie9 a bateriei, iar o încărcare rapidă de numai 10 minute oferă până la o oră de redare.

INZONE H7: Căşti wireless pentru gaming: Detectare precisă a ţintelor cu 360 Spatial Sound pentru Gaming şi tehnologie avansată care optimizează acustica, bandă de fixare pe cap şi pernuţe confortabile pentru urechi pentru o sesiune îndelungată de gaming. Autonomie de 40 de ore, iar o încărcare rapidă de 10 minute oferă până la o oră de redare.

INZONE H3: Căşti cu fir pentru gaming: Detectare precisă a ţintelor cu 360 Spatial Sound pentru Gaming şi tehnologie avansată care optimizează acustica. Sesiune îndelungată de gaming cu o bandă pentru fixare pe cap şi pernuţe confortabile pentru urechi.

Preţ şi disponibilitate:

Monitoarele INZONE pentru gaming

INZONE M9: 5.499 lei (Disponibil în această vară)

INZONE M3: Preţul urmează a fi confirmat (Disponibil în iarna anului 2022)

Căştile INZONE pentru gaming

INZONE H9: 1.499 lei

INZONE H7: 1.149 lei

INZONE H3: 499 lei

Noile căşti INZONE pentru gaming vor fi disponibile începând cu luna iulie la o serie de distribuitori autorizaţi Sony.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările