Legenda revine: creatorul original al jocului Snake îl recreează într-o variantă pentru smartphone

Legenda revine: creatorul original al jocului Snake îl recreează într-o variantă pentru smartphone

Snake revine pe telefoanele inteligente

Creatorii jocului Snake de pe telefonul Nokia vor readuce titlul pe telefoanele oamenilor, într-o variantă pentru iOS, Android şi Windows Phone.

Ştiri pe aceeaşi temă

Taneli Armanto va lansa jocul Snake Rewind pe 14 mai, iar titlul va fi disponibil pentru toate platformele. Taneli e cel care a preinstalat Snake în telefonul Nokia 6110 în 1997. Practic, odată cu el a fost deschisă nebunia jocului în toată lumea.

Pe telefoanele Nokia, jocul îşi permitea să controlezi un fel de şarpe din pixeli, pe care puteai să-l trimiţi în stânga sau în dreapta după prada sa. Fiecare pixel mâncat de şarpe îl lungea, de multe ori devenind foarte dificil să mai găseşti loc pentru a face stânga sau dreapta.

În magazinele de aplicaţii există tot felul de jocuri care încearcă să imite titlul original, dar experienţa nu este una reuşită, din cauza touchscreen-ului.

Iată cum va arăta jocul pe iOS, Android sau Windows Phone. El se încadrează în tendinţa actuală, în care jocurile nu mai au nevoie de un design extraordinar de complex, ci sunt pixelate. 

Iată cum se va juca Snake Rewind. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările