AGON by AOC lansează trei monitoare de gaming pentru jucătorii competitivi

AGON by AOC lansează trei monitoare de gaming pentru jucătorii competitivi

Monitor de gaming AGON PRO.

AGON by AOC îşi extinde gama de monitoare de gaming AGON PRO destinată jucătorilor competitivi şi introduce un trio de monitoare: AG274QXM de 68,6 cm (27 inci) , AG274UXP de 27 inci şi AG274QG de 27 inci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Monitoarele AGON PRO oferă panouri cu o rată de refresh mare, cu un timp de răspuns rapid (până la 240 Hz şi 1 ms GtG), rezoluţie QHD sau 4K şi suport HDR certificat VESA (DisplayHDR 600 sau DisplayHDR 1000).

Modelul AG274QXM de 27 inci are un design premiat cu Red Dot Design Award şi dispune de un Shadow Shield, un paravan care are rolul de a reduce reflexiile luminii soarelui sau ale reflectoarelor strălucitoare de pe scenă, în cadrul competiţiilor esports. 

Tehnologia de retroiluminare Mini LED alături de un panou IPS rapid şi cu o rezoluţie QHD (2560 x 1440) oferă 576 de zone de reglare a luminozităţii cu suport DisplayHDR 1000 pentru a reduce la minim efectul de halou. Panoul oferă o uniformitate mai bună a iluminării în comparaţie cu afişajele HDR iluminate pe margine, reducând în acelaşi timp grosimea monitorului. DisplayHDR 1000 oferă utilizatorului luminozitate de 1000 de niţi şi un negru adânc. Panoul dispune de 1,07 miliarde de culori şi cu o acoperire de 99% a spectrului cromatic DCI-P3. Monitorul are rata de refresh de 170 Hz şi timp de răspuns de doar 1 ms GtG. Fiind compatibil G-SYNC, monitorul oferă o experienţă de joc fără stuttering sau screen tearing, chiar şi cu profilul HDR activat.

Monitorul AG274UXP de 27 inci este echipat cu un panou Nano IPS cu rezoluţie 4K (3840 x 2160) pentru a oferi imagini extrem de clare cu o densitate a pixelilor de 163 PPI. Combinând rezoluţia 4K cu o rată de refresh de 144 Hz şi un timp de răspuns de 1 ms GtG, monitorul oferă cele mai bune performanţe jucătorilor competitivi. Monitorul de gaming AG274UXP beneficiază de DisplayHDR 600 pentru imagini bogate, luminoase şi dinamice, oferind o luminozitate mare, 1,07 miliarde de culori şi acoperind 98% din spaţiul cromatic DCI-P3. 

Monitorul are un design cu 4 laturi fără ramă şi a primit premiul Red Dot Design Award. În pachetul monitorului este inclus şi Shadow Shield pentru a putea fi folosit pe scenă în cadrul competiţiilor esports. Datorită suportului HDMI 2.1, AG274UXP este pe deplin compatibil cu noua generaţie de console, care pot rula jocurile la rezoluţie 4K cu  o rată de refresh de 120 Hz, oferind suport pentru refresh rate variabiel, iar experienţa de gaming fără stuttering sau screen tearing atât pe console, cât şi pe PC este garantată de tehnologia G-SYNC.

 

Monitorul AG274QG beneficiază de G-SYNC ULTIMATE. Monitorul  AOC AG274QG are o diagonală de 27 inci, un panou IPS rapid cu rezoluţie QHD (2560x1440) şi o rată de refresh de până la 240 Hz. Datorită unui timp de răspuns de 1 ms GtG, ghosting-ul este practic inexistent, iar entuziaştii pot măsura latenţa sistemului cu ajutorul NVIDIA Reflex Analyzer. 

Prin conectarea unui mouse suportat de Reflex, cum ar fi GM500 de la AOC, analizorul poate oferi utilizatorilor feedback instantaneu cu privire la latenţa sistemului. Monitorul este capabil să redea 1,07 miliarde de culori şi are acoperire de 98% a spaţiului cromatic DCI-P34. AG274QG beneficiază şi de DisplayHDR 600 pentru a păstra toate detaliile chiar şi în imagini cu lumina soarelui strălucitoare într-o parte şi umbre adânci înfricoşătoare în cealaltă parte. Certificarea NVIDIA G-SYNC ULTIMATE înseamnă că monitorul foloseşte un procesor NVIDIA G-SYNC pentru o experienţă HDR de calitate. Monitorul are inclus în pachet Shadow Shield.

Toate cele trei monitoare sunt echipate cu un suport reglabil de 120 mm pe înălţime şi de un hub USB 3.2 cu 4 porturi pentru a ajuta jucătorii să-şi conecteze perifericele precum tastaturi, mouse-uri, lumini de streaming sau camere web.

Monitoarele dispun de iluminare RGB (Light FX) şi proiectare a siglei AGON pentru a spori personalizarea. Controlerul QuickSwitch, o telecomandă cu fir, este prevăzut cu toate modelele pentru a ajusta cu uşurinţă funcţiile specifice jocului în OSD. OSD-ul poate fi controlat şi pe monitorul propriu-zis sau folosind software-ul G-Menu (AG274QXM şi AG274UXP).

Toate modelele au două difuzoare DTS de 5 W pentru un sunet clar şi bogat. AG274QXM şi AG274UXP dispun de conexiune USB-C (cu power delivery de 65 W) şi un comutator KVM încorporat, AG274UXP oferă şi un mod Picture-by-Picture. Pentru creatorii de conţinut sau streamerii care folosesc mai multe computere, această caracteristică facilitează comutarea între două computere în timp ce folosesc acelaşi monitor şi periferice sau pot chiar să îşi ”oglindească” smartphone-urile prin USB-C atunci când joacă jocuri pe mobil.

AGON PRO AG274QXM va fi disponibil din octombrie 2021 la preţul recomandat de 5109 lei.

AGON PRO AG274UXP va fi disponibil începând cu februarie 2022 la preţul recomandat de 4869 lei.

AGON PRO AG274QG va fi disponibil din februarie 2022 la preţul recomandat de 4869 lei.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările