Samsung lansează 4-Door Flex, un frigider pentru bucătăriile moderne

Samsung lansează 4-Door Flex, un frigider pentru bucătăriile moderne

Frigider Samsung 4-Door Flex.

Samsung lansează la nivel global un nou concept de frigider, 4-Door Flex, care oferă o soluţie de dozare a apei Beverage Center, facilitând accesul rapid la dozatorul de apă şi la un recipient cu umplere automată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta mai oferă funcţia Dual Auto Ice Maker, două dozatoare independente de gheaţă care produc atât cuburi de gheaţă cât şi fulgi de gheaţă în mod simultan.

Frigiderul 4-Door Flex include funcţia Cool Select+, un compartiment controlat independent, care poate fi convertit rapid dintr-un frigider la un congelator, capabil să stocheze o gamă largă de alimente, utilizând cinci moduri de temperatură prestabilite. Există, de asemenea, un sertar Flex Crisper, perfect pentru produse proaspete sau carne şi peşte, şi un sertar Crisper+ care asigură umiditatea optimă pentru fructe şi legume.

Frigiderul 4-Door Flex oferă diferite facilităţi, inclusiv acces rapid şi uşor la apă rece. The Beverage Center este poziţionat în interiorul frigiderului şi menţine dozatorul de apă mai puţin expus aerului, reducând riscul de contaminare. 

Dual Auto Ice Maker face cuburi de gheaţă şi fulgi gheaţă în două sertare separate. Fulgii de gheaţă sunt mai mici şi pot răci băuturile mult mai repede. Acesta poate produce 2,8 kg de gheaţă pe zi şi poate stoca până la 3,1 kg.Vasul de apă se umple automat cu apă purificată, care poate fi infuzată cu fructe şi ierburi. Dozatorul de apă are o duză din oţel inoxidabil care poate fi detaşată pentru o spălare uşoară.

Noul filtru de odorizare încorporat reduce mirosurile cauzate de bacteriile din aer din frigider datorită tehnologiei UV care curăţă continuu filtrul.

Sistemul Triple Cooling controlează independent temperatura şi umiditatea în trei compartimente şi previne amestecul mirosurilor, folosind trei răcitoare dedicate. Precise Cooling minimizează fluctuaţiile de temperatură în intervalul ±0.5°C pentru a păstra prospeţimea şi textura alimentelor. Alimentele sunt păstrate proaspete, chiar dacă uşa frigiderului este deschisă frecvent. Metal Cooling ajută la menţinerea aerului rece pentru mai mult timp.

4-Door Flex are un exterior minimalist, atemporal, cu uşi plate, mânere încastrate, iar distribuitorul de apă este încorporat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările