Samsung Galaxy Note 4 are probleme grave de construcţie

Samsung Galaxy Note 4 are probleme grave de construcţie

Samsung are probleme cu Galaxy Note 4. FOTO Radu Neagu/Playtech

Samsung Galaxy Note 3 e un dispozitiv rezistent, dar nu la fel poate fi vorba despre Note 4. Cel mai nou phablet al sud-coreenilor are grave probleme de construcţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi cei de la Apple au fost subiectul principal în ultimele zile, datorită scandalului bendgate legat de calitatea construcţiei la iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, acum este timpul ca cei de la Samsung să vină în centrul atenţiei pentru un fenomen similar.

După ce gigantul sud-coreean s-a aruncat la ironii despre flexibilitatea nedorită de la iPhone 6, au apărut primele dovezi legate de un design defectuos al . Cel mai nou phablet a companiei a ajuns la primii utilizatori din Coreea de Sud şi internetul a fost bombardat de imagini ce nu pun dispozitivul într-o lumină pozitivă.

Din câte se pare, fără nici un fel de presiune sau efort, o precizie mică în procesul de construcţie a rezultat într-un spaţiu nedorit între display şi carcasă. Acesta este atât de mare încât se pot introduce fără probleme cărţi de vizită în el, după cum se poate vedea şi în colajul de mai sus.

Află totul despre Galaxy Note 4 de la Playtech

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările