Fitbit a lansat astăzi în România noul smartwatch Versa

Fitbit a lansat astăzi în România noul smartwatch Versa

Fitbit a anunţat lansarea smartwatch-ului Fitbit Versa la partenerii comerciali din România. Astfel, ceasul inteligent Versa va putea fi achiziţionat din oferta retailerilor la preţul de 200 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din luna mai, ceasul va avea si funcţionalităţi noi precum:

Opţiunea de răspunsuri rapide pentru utilizatorii de Android. Aceştia vor putea răspunde la mesajele text primite pe telefon sau în aplicaţii precum WhatsApp şi Facebook Messanger folosind diferite tipuri de răspunsuri redactate cu până la 60 de caractere.

Platforma pentru monitorizarea sănătăţii la femei. Persoanele de sex feminin ce folosesc brăţări sau ceasuri inteligente Fitbit îşi vor putea monitoriza calendarul perioadelor menstruale şi simptomele avute, direct în aplicaţie.

Fitbit Versa este un smartwatch cu carcasă metalică şi funcţionalităţi precum monitorizarea activităţilor fizice, a ritmului cardiac şi a ciclurilor de somn, alături de antrenamante video cu instrucţiuni de fitness.

Produsul oferă opţiunea de răspunsuri rapide disponibilă acum pentru utilizatorii de Android, acces în contul de Deezer şi o autonomie a bateriei de peste patru zile. În plus, ceasul este rezistent la apă.

Noul smartwatch vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0 care permite accesarea informaţiilor despre activitatea fizică din fiecare zi: Utilizatorii pot vedea, pe ecranul ceasului, informaţii despre starea lor de sănătate şi de fitness, un istoric al activităţilor fizice realizate sau al ritmului cardiac.

În acest an, ceasul va integra şi alte funcţionalităţi noi precum remindere, date importante, un sumar al orelor dormite, şi sfaturi practice pentru îmbunătăţirea stării de sănătate oferite pe baza informaţiilor colectate în aplicaţia Fitbit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: