Colaborarea dintre Visa şi PayPal te va ajuta să plăteşti mai uşor în Europa

Colaborarea dintre Visa şi PayPal te va ajuta să plăteşti mai uşor în Europa

Visa face un pas mai important în digitalizarea plăţilor în Europa.

Visa şi PayPal îşi extind parteneriatul şi în Europa, cu accent mai mare pe o experienţă optimizată de plăţi online, prin aplicaţii şi în magazine. Totodată, PayPal va putea deschide conturi Visa în Europa.

Cele două companii colaborează deja în Statele Unite şi în regiunea Asia Pacific cu scopul de a accelera adoptarea plăţilor electronice sigure şi convenabile în mediul online, prin aplicaţii şi în magazine. Prin acest parteneriat, instituţii financiare vor putea oferi deţinătorilor de conturi Visa posibilitatea de a face plăţi oriunde PayPal este acceptat online.

În acelaşi timp, acordul va extinde gradul de acceptare a PayPal de către companiile europene care acceptă Visa în locaţiile fizice. Totodată, colaborarea digitală dintre cele două extinde participarea în cadrul Visa Digital Enablement Program (VDEP) în Europa. VDEP oferă partenerilor Visa acces la tehnologia de tokenizare, ceea ce permite efectuarea plăţilor în siguranţă şi cu uşurinţă de pe telefoane mobile sau orice dispozitive conectate.

Nu în ultimul rând, parteneriatul va permite un acces mai uşor şi mai rapid la fonduri. Visa va oferi PayPal ocazia de a valorifica serviciul Visa Direct în Europa, astfel încât clienţii PayPal să îşi poată transfera fondurile în conturile Visa în timp real, pe mai multe pieţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: