Vaslui: Compozitorul Marcel Iorga, pentru a 10-a oara finalist la concursul de creație al Festivalului Național „Mamaia Copiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai apreciați compozitori din județ și din țară, vasluianul Marcel Iorga, a ajuns din nou în finala Festivalului „Mamaia Copiilor".

Anul acesta,  din 24 de piese finaliste, două sunt creații ale lui Marcel Iorga, iar ele vor fi interpretate de două fetițe extrem de talentate din Piatra Neamț.  Prima piesă se numește „Glasul viorii" și este compusă în colaborare cu textiera Doina Chirilă, ea fiind interpretată la concurs de Isidora Mangata, în vârstă de 12 ani.

Cea de-a doua piesa, intitulată „Ciocănitoarea" îi aparține în totalitate lui Marcel Iorga și va fi interpretată la festival de Anastasia Horghidan, de 5 ani.

 Tot la ediția din acest an a festivalului, la secțiunea de interpretare, vor mai fi cântate 5 piese semnate de compozitorul vasluian, două din ele fiind interpretate, într-un colaj, de Grupul vocal „Bibliosong" de la Biblioteca Județeană din Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite