Tragedie în noaptea de Anul Nou. O bătrână şi animalele ei de companie au pierit într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au găsit proprietara decedată
Pompierii au găsit proprietara decedată

O femeie de 75 de ani a murit în noaptea dintre ani, în urma unui incendiu izbucnit în camera în care dormea, după ce bucăţi de jar ar fi căzut din sobă pe pardoseală.

 Tragedia a avut loc în localitatea Bulboaca (Deleni) dinnjudeţul Vaslui. Puţin după miezul nopţii, pompierii au fost alertaţi prin sistemul 112 că la o gospodărie din sat a a izbucnit un incendiu şi este posibil ca proprietarii, persoane în vârstă, să fie în imobil. 

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit la faţa locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru limitarea şi lichidarea focului. Acţiunea a fost condusă de inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, col. Blagoci Ghiorghe.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la nivelul a trei încăperi. În casă a fost găsit corpul carbonizat al unei femei în vârstă de 75 ani. 

pompieri

Soţul victimei, un bărbat de 77 ani a apucat să se autoevacueze cu doar câteva minute înainte de a exploda butelia aflată în bucătărie. În incendiu au mai ars şi animalele de companie a celor doi bătrâni: un câine şi o pisică.

”Au ars două dormitoare şi o bucătărie (mobilier, frigider, televizor, diverse textile), s-au degradat mai multe bunuri din interior un aragaz,o maşină de spălat, diverse textile şi documente. În urma intervenţiei colegilor noştri a fost salvată o încăpere, acoperişul locuinţei, o magazie de materiale şi două case aflate în imediata apropiere a imobilului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jarul căzut dintr-un sistem de încălzire (sobă cu acumulare de căldură) pe materialele combustibile aflate în apropiere”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite