Solistul formaţiei Trooper, înfuriat de cazul femeii violate şi lăsate să moară: „Tâmpiţii or să-mi spună şi acum că poate era femeia îmbrăcată provocator“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Dincă, liderul formaţiei Trooper şi realizator de emisiuni la postul radio Rock FM, a postat un mesaj tăios pe pagina personală de Facebook în legătură cu modul extrem de blând în care sunt trataţi violatorii în România.

Alin Dincă s-a remarcat în ultimii ani prin reacţiile tranşante prezentate public în cazuri notorii de abuzuri sexuale comise împotriva femeilor. Artistul crede că violatorii sunt trataţi foarte blând din cauza legislaţiei permisive, chiar dacă faptele pe care le comit sunt extrem de grave.

Dincă mai spune că a încercat să convingă realizatori de emisiuni la posturile de ştiri din România să trateze pe larg problema abuzurilor sexuale, însă că ar fi fost refuzat.

„Se întâmplă toate mizeriile astea pentru că în România nu există legi. Practic violul nu este pedepsit. Dacă ai violat, însă fără să mutilezi victima, iei cu suspendare. Dacă o şi baţi, o torturezi, o omorî... poate primeşti 2, 3 ani. Mâna de poliţişti corecţi este pur şi simplu depăşită de toţi spagarii/ interlopii cu chipiu şi uniformă.

Vreţi să va mai spun un caz real? Şi aici violatorii sunt în libertate. Că în mii de alte cazuri. O faţă se plimbă împreună cu prietenul ei prin parc. Nu voi spune oraşul. Trei indivizi i-au oprit, l-au bătut pe băiat până nu a mai putut să mişte, iar pe faţă s-au gândit să o violeze. Când şi-au terminat "treaba", au înfipt o sticlă în faţă. Da. Cu forţă! O sticlă de bere! Apoi i-au dat pumni în abdomen până au spart sticlă. Ce spuneţi? Viaţă bate filmul?“, arată Dincă în postare.

Citeşte şi:

De ce a murit femeia violată de trei indivizi şi abandonată pe câmp dezbrăcată. Verdictul medicilor legişti

FOTO Cei trei indivizi care au violat o femeie şi-au lasat-o să moară pe câmp. Ce atitudine au avut în faţa judecătorilor

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite