REZULTATE TITULARIZARE 2013 Peste 100 de contestaţii în judeţul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe contestaţii au fost la educatoare FOTO:adevarul
Cele mai multe contestaţii au fost la educatoare FOTO:adevarul

Un număr de 102 dascăli care au participat la examenul de titularizare din judeţul Vaslui s-au declarat nemulţumiţi de mediile obţinute şi au depus contestaţii, ceea ce reprezintă un procent de 16,94% din numărul total al tezelor corectate.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, din cele 102 contestaţii depuse, cele mai multe au fost la educatoare, 15 la număr. Şi la învăţători au fost 14 rezultate contestate, la matematică 11, la limba română 8, tot atâtea şi la engleză, dar şi 7 contestaţii la educaţie fizică. 

După afişarea rezultatelor parţiale la examenul de titularizare 2013, procentul de promovabilitate în judeţ a fost de 48, 33%, cea ce înseamnă că 291 de candidaţi au obţinut medii peste 7. 

Conform calendarului, rezultatele finale vor fi afişate pe 8 august, urmând ca pe pe 9 august să aibă loc prima etapă de repartizare pentru angajare pe perioadă nederminată. Pe 14 august va avea loc cea de-a doua etapă de repartizare pentru dascălii care se angjează pe perioadă de terminată, iar pe 30 august se vor emite şi comunica deciziile de repartizare pe post sau catedră. 

Citeşte şi:

VIDEO REZULTATE TITULARIZARE 2013 Procent de promovabilitate de sub 50% în judeţul Vaslui

TITULARIZARE 2013 Zeci de profesori din Vaslui au părăsit sălile de examen. Un dascăl a fost prins copiind

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite