Preşedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu respinge acuzaţiile lui Marian Vanghelie, catalogându-le drept aberaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui şi preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui
Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui şi preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui

Acuzat de Marian Vanghelie, fost vicepreşedinte al PSD, că ar fi încredinţat în mod direct unei societăţi controlate de Sebastian Ghiţă, contracte de consultanţă în valoare de 2 milioane de euro, la cererea premierului Victor Ponta, preşedintele CJ Vaslui susţine că afirmaţiile fostului coleg de partid sunt nişte aberaţii.

 După excluderea din partid, Marian Vanghelie l-a acuzat pe Victor Ponta  că este3 cel mai corupt premier al României, dând exemplu, în acest sens modul în care primul ministru ar fi intervenit pe lângă preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui pentru a atrebui, fără licitaţie, un contract de 2 milioane de euro  unei societăţi controlată de Sebastian Ghiţă.

Ponta este cel mai corupt prim-ministru pe care l-a avut România. A avut dreptate Băsescu. Ponta intervine personal la primari şi preşedinţii de Consilii Judeţene pentru contractele lui Ghiţă. De exemplu, vă dau un caz concret: la Consiliul Judeţean Vaslui Ponta, a intervenit personal şi o firmă de-a lui Ghiţă a obţinut 8 milioane de RONI, aproape 2 milioane de euro, pentru o consultanţă din bani europeni, fără licitaţie. DNA poate verifica foarte uşor acest lucru. Sigur Ponta va face puşcărie”, a declarat Marian Vanghelie.

Referitor la aceste afirmaţii preşedintele PSD VAslui Dumitru Buzatu a spus: “Nu comentez eu aberaţiile lui Vanghelie. Se poate verifica la Serviciul de Achiziţii. Victor Ponta nu are cum să facă astfel de intervenţii”.

Pe aceeaşi temă: 

Vanghelie: Eu i-am spus lui Ponta că voi candida pe funcţia lui Liviu Dragnea. Îi deranjează Iliescu că s-ar putea să aibă un cuvânt de spus la Congres

Excluderile scot gunoiul de sub preş la PSD. Cât de penale sunt eforturile lui Ponta de a împiedica votul sau asocierea lui Geoană cu puşcăriaşul Cătălin Voicu

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite