Ploile fac, din nou, victime în Vaslui! Patru adolescenţi au văzut moartea cu ochii, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat din cauza aluviunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost transportaţi la spital de echipaje SMURD FOTO:adevarul
Tinerii au fost transportaţi la spital de echipaje SMURD FOTO:adevarul

O profesoară împreună cu 4 elevi, toţi din Ialomiţa, au văzut moartea cu ochii, în această seară,  după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat din cauza vitezei neadaptate la drumul plin de apă şi noroi.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional DN 15 D, în localitatea vasluiană Cănţălăreşti, comuna Ştefan cel Mare. Cei 4 elevi erau împreună cu profesoara lor şi se îndreptau spre Iaşi, acolo unde participau la un concurs olimpic.

Din primele informţii oferite de poliţişti, profesoara nu a adaptat viteza la starea carosabilului care era plin de apă şi aluviuni, iar maşina în care se aflau, o Dacia Logan, s-a răsturnat în afara drumului. Din fericire, nimeni nu a păţit nimic, iar cei cinci se află în afara oricărui pericol. 

Şeful postului de Poliţie al comunei Ştefan cel Mare  a solicitat două ambulanţe SMURD care i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui pentru investigaţii suplimentare. 

La faţa locului a sosit şi prefectul de Vaslui, care le-a pus olimpicilor la dispoziţie maşina personală pentru a ajunge la Iaşi, la concurs.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a cerut angajaţilor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Dumuri Naţionale să vină să cureţe drumul de noroi.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite