Incendiu devastator "La răscruce de drumuri". Focul a mistuit afacerea unor localnici din Trestiana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinul "La răscruce de drumuri" din Trestiana FOTO Adevărul
Magazinul "La răscruce de drumuri" din Trestiana FOTO Adevărul

Incendiul propagat duminică dimineaţa, 8 mai, în cel mai mare magazin sătesc din Trestiana, s-a soldat cu pagube materiale însemnate

Magazinul sătesc din localitatea Trestiana, comuna Griviţa, cunoscut sub numele "La răscruce de drumuri", a ars în întregime în noaptea de sâmbătă spre duminică (7/8 mai).

Focul a izbucnit de la o defecţiune a instalaţiei electrice şi a ars mocnit în primă fază. Nefiind observat la timp, flăcările au mistuit tot ce se afla în interior. Alarma a fost dată în jurul orei 2 dimineaţa.

"La momentul intervenţiei incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi risca să se propage la locuinţa aflată în prelungirea magazinului. A ars aproximativ 25 metri pătraţi de tavan şi acoperiş dar şi toate bunurile aflate în interior", a spus Ionel Roşu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

S-a transformat în scrum toată aparatura electrică şi electronică din interior (frigidere, aparat aer condiţionat, casă marcat, televizor, calculator etc), mobilier, dar şi bunurile alimentare şi nealimentare aflate la vânzare.

Proprietarii magazinului au şi centru de butelii aflat în apropierea magazinului, riscul unor explozii fiind major. Patronii locuiesc în casa ridicată în spatele magazinului şi au fost la un pas să piardă şi locuinţa.

Magazinul "La răscruce de drumuri" se află la câteva zeci de metri distanţă de locul unde în toamna anului trecut a avut loc un incendiu soldat cu pagube materiale importante. Este vorba de vila fostului poliţist Cătălin Munteanu, de la Biroul Rutier Bârlad, care ar fi luat foc tot din cauza unei defecţiuni la instalaţia electrică.

Citeşte şi:

Incendiu devastator la vila din Trestiana a unui fost poliţist de la Biroul Rutier Bârlad. Focul a distrus aproape tot

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite