Comisarul şef Doru-Gabriel Panţiru a câştigat concursul pentru funcţia de inspector şef al IPJ Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la Inspectoratul General al Poliţiei Române a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, pentru care au concurat trei candidaţi.

Concursul a constat într-o probă unică, un interviu pe teme profesionale, iar în urma susţinerii acestuia a fost desemnat câştigător comisarul şef Doru Gabriel Panţiru, cel care a asigurat interimatul după plecarea de la comanda IPJ Vaslui a comisarului şef Ionel Mirica.

Absolvent al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, Doru Gabriel Panţiru a intrat în structurile de Poliţie în anul 1997, activând ca ofiţer de cercetări penale în cadrul IPJ Botoşani timp de aproape patru ani. Începând cu anul 2001, a început să îşi desfăşoare activitatea ca ofiţer de cercetări penale în cadrul IPJ Iaşi, unde a condus mai multe birouri şi servicii. În 2012 a fost numit, prin concurs, şeful Poliţiei Municipiului Iaşi, funcţie pe care a deţinut-o până în anul 2016, când a fost numit şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iaşi, funcţie pe care a deţinut doar o lună, începând cu aprilie 2016, fiind împuternicit adjunct al şefului  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite