REZULTATE TITULARIZARE 2013 Numai 63 de candidaţi din Tulcea au obţinut peste 7 UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadrele didactice află azi rezultalele FOTO Arhivă Adevărul
Cadrele didactice află azi rezultalele FOTO Arhivă Adevărul

Luni, 5 august, vor fi afişate primele rezultate la examenul de titularizare de săptămâna trecută. Rezultatele vor fi disponibile atât la avizierele centrelor de examinare, cât şi on-line, pe site-ul titularizare.edu.ro.

UPDATE Din cei 190 de candidaţi care s-au prezentat la examenul de titularizare, numai 63 de candidaţi au obţinut peste 7.

„Încă nu am realizat o statistică, dar pot să spun că sunt puţini cei care au note mai mici de 5. Cei care nu au luat 7 vor putea fi repartizaţi pe perioadă determinată“, a declarat prof. Dumitru Damian, inspectorul şcolar general al ISJ Tulcea.

În legătură cu ceea ce se va întâmpla cu cei care aui obţinut note între 1 şi 5, acesta a declarat că şansele lor de a fi încadraţi sunt minime. „Dacă există cazuri în care nu găsim oameni sub nicio formă, atunci va trebui să lucrăm şi cu aceştia. Şansele sunt mici, iar numărul lor este redus în acest an“, a mai precizat Damian.

Cei care sunt nemulţumiţi de rezultatele obţinute la acest examen vor putea depune contestaţii astăzi şi mâine, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean  Tulcea. Rezultatele finale vor fi publicate pe data de 8 august.

În total, la Tulcea au fost scoase la concurs 350 de locuri pentru examenul de titularizare din acest an. La acest concurs s-au înscris 239 de profesori, dintre care 25 s-au retras, astfel că sunt numai 214 candidaţi. Dintre aceştia, numai 190 s-au prezentat.

Cele mai multe catedre disponibile sunt la matematică, limba şi literatura română, dar se caută şi învăţători şi educatori. Cel mai mare număr de candidaţi se „bat“ pentru aceste locuri.

„Repartiţiile se vor face în urma şedinţelor publice, iar la sfârşitul lunii august sau începutul lunii septembrie, vor fi repartizare posturile pentru suplinitori calificaţi”, a precizat inspectorul general Dumitru Damian.
 
Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.
 
Calendar titularizare 2013
 
27 mai - 28 iunie 2013 - Organizarea şi desfăşurarea probelor practice/ orale şi a inspecţiilor speciale la clasă
30 iulie 2013 - Desfăşurarea probei scrise
5 august 2013 - Afişarea rezultatelor
5 - 6 august 2013 - Înregistrarea contestaţiilor la inspectoratele şcolare şi transmiterea acestora la centrele de evaluare
7 august 2013 - Rezolvarea contestaţiilor
8 august 2013 - Afişarea rezultatelor finale
9 august 2013 - Etapa I de repartizare - pentru angajare pe perioadă nedeterminată
14 august 2013 - Etapa a II-a de repartizare - pentru angajare pe perioadă determinată
30 august 2013 - Emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră.

Mai citiţi şi:

REZULTATE TITULARIZARE 2013 S-au afişat notele la examenul scris de Titularizare

TITULARIZARE 2013 De ce mai vor tinerii un post în învăţământ: pasiune sau lipsa unei alte opţiuni
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite