În zona bacului peste Dunăre: Vindea peşte la negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peştele a fost confiscat (foto arhivă)
Peştele a fost confiscat (foto arhivă)

Un bărbat de 56 de ani din I.C. Brătianu este cercetat penal după ce a fost depistat de poliţiltii de frontieră în timp ce comercializa peşte fără a deţine documente legale.

A fost prins joi, în jurul orei 9.00. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Isaccea au acţionat în apropierea localităţii I.C. Brătianu din judeţul Tulcea unde au observat un bărbat care oferea spre comercializare, în zona bacului de trecere peste Dunăre, o cantitate de peşte. „Verificările au stabilit faptul că persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 56 ani cu domiciliul în localitatea I.C. Brătianu, nu deţinea documente de provenienţă pentru cantitatea de 57 kilograme peşte din speciile plătică şi singer. Cantitatea de peşte, evaluată la 147 lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil“, a precizat Marius Niculescu, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.
Bărbatul este acum cercetat penal pentru deţinere şi comercializere a peştelui fără documente legale, mai spun reprezentanţii Frontierei.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite