Fost șef la Caziere în Tulcea, găsit mort lângă blocul în care locuia. În ce scandal a fost implicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii tulceni sunt în doliu. Fostul șef al Serviciului Caziere s-a stins din viață la doar 44 de ani. Bărbatul a fost găsit fără suflare miercuri dimineață, 16 noiembrie, în apropierea blocului în care locuia.

Mihaiță Brânză, fost polițist, a murit la 44 de ani FOTO Facebook ziaruldetulcea.ro
Mihaiță Brânză, fost polițist, a murit la 44 de ani FOTO Facebook ziaruldetulcea.ro

Fostul șef al Serviciului Caziere IPJ Tulcea, comisar șef (în rezervă) Mihăiță Brânză a murit în condiții suspecte. Conform ziaruldetulcea.ro, acesta a fost găsit azi dimineață în zona blocului în care locuia, în municipiul Tulcea,  decedat. IPJ Tulcea a deschis dosar de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările în care fostul lor coleg și-a pierdut viața.

A fugit când l-au oprit în trafic

Recent, acesta a fost implicat într-un scandal, după ce un șofer a reclamat că l-a văzut conducând haotic. Pe 22 octombrie, conform stirileprotv.ro, Mihăiță Brânză a pornit într-o cursă nebună pe șosea, cu trei echipaje de poliție pe urmele sale.

Comisarul șef a fugit cu mașina când polițiștii l-au oprit în trafic. El și-a continuat drumul, deși colegii săi îl urmăreau în trafic.

La un moment dat, o manevră periculoasă a comisarului a făcut că bolidul pe care îl conducea să ajungă într-un gard. Polițistului i-au fost recoltate probe de sânge, iar dosarul a fost trimis procurorilor.

Conform anchetatorilor, șeful Serviciului Caziere a fost reclamat de un șofer la numărul de urgență 112 pentru că circula haotic pe șosea. 

În timp ce polițiștii efectuau verificări, conducătorul auto a părăsit locul unde a fost oprit inițial după care trei echipaje de poliție au plecat în urmărirea acestuia”, a precizat, la acea dată, Ioana Maria Nanu, purtător de cuvânt la IPJ Tulcea.

După ce a fost prins, comisarul șef a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge. Contactat telefonic, el a declarat că așteaptă finalul anchetei și nu știe ce alcoolemie a avut. În legătură cu urmărirea, acesta a precizat că a fost o neînțelegere între el și colegii săi, nimic altceva.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite