Consiliul Județean Tulcea se promovează cu poze furate de la Adevărul!

0
0

Deși au cheltuit peste șase sute de milioane de lei vechi pentru promovarea instituției și a președintelui Victor Tarhon cei de la Consiliul Județean Tulcea nu respectă legislația legată de drepturile de autor, folosind fără să solicite măcar un acord verbal munca angajaților Adevărului de Seară Tulcea.

Mai mult, deși au folosit fără drept într-o broșură de promovare o imagine realizată de reporterul Costel Constantinescu la data de 5 mai 2011, ora 12.32, cu poketul Canon Powershot din dotarea redacției Tulcea, reprezentanții Consiliului Județean susțin cu nerușinare că poza ar aparține unui subordonat.
„Toate fotografiile utilizate în broşură aparţin fotografului Valeriu Leonov, angajat al Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Tulcea, iar instituţia noastră deţine acordul de utilizare a acestora. O parte dintre fotografii au fost utilizate şi în alte materiale editate de Consiliul Judeţean Tulcea (calendare de birou/perete, Ghidul Turistic al Judeţului Tulcea, Revista Force Tourism –ediţia dedicată judeţului Tulcea)“.


Poza din brouşură

Comunicatul a stârnit hohote de râs chiar și printre angajații Consiliului Județean și nu numai, deoarece în imaginea incriminată ce reprezintă un obiectiv reabilitat de Consiliul Județean,apare în prim plan o angajată a redacției Adevărul Holding,agentul de marketing și Publicitate, Veronica Ivanov, ce a vizitat obiectivul împreună cu reporterul ce a realizat pozele. În poza originală apărea și un angajat al Consiliului Județean, administratorul clădirii respective, acesta fiind decupat din poză.


image
Mai multe - Tulcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite