Viaţa după „Dansez pentru tine”: partenera lui Pepe răscumpără sacrificiul părinţilor cu 18.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Toma a câştigat premiul trei, împreună cu Pepe
Andreea Toma a câştigat premiul trei, împreună cu Pepe

Andreea Toma a fost susţinută de colegi, profesori şi vecini şi a câştigat 18.000 de euro. Andreea Toma, tânăra care a cucerit publicul şi juriul de la „Dansez pentru tine”, este un elev exemplar. Studiază filologia în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara şi, printre repetiţiile de la Bucureşti, trimite temele acasă pe mail.

Directorul şcolii, Florica Puşcaş, spune că a susţinut-o de când s-a calificat la concursul de la ProTV. „A trebuit să obţinem aprobare de la Consiliul de Administraţie, pentru a motiva absenţele Andreei, când a trebuit să plece la Bucureşti. Am susţinut-o însă, pentru că fata asta luptă să îşi ajute familia. Am întâlnit puţini tineri atât de serioşi şi ambiţioşi ca şi Andreea”, a declarat aceasta.


Pentru că este obişnuită să fie un elev cu note mari, Andreea nu neglijează şcoala, chiar dacă repetiţiile îi ocupă tot timpul. Ţine legătura cu profesorii şi colegii pe internet.
„Vorbesc cu Andreea pe messenger şi îmi trimite temele pe e-mail. A avut note mari la admitere. La noi la colegiu nu sunt locuri pentru cei cu note mici. A reuşit să îşi menţină aceleaşi note şi suntem încântaţi de asta”, a mărturisit diriginta dansatoarei, Mariana Nagy. „Ne-am uitat la fiecare emisiune şi o votăm, pentru că merită să câştige. Dansul este viaţa ei”, a conchis aceasta.


Andreea face parte dintr-o familie modestă, mama ei lucrează ca şi recepţioneră la un hotel din Timişoara, în timp ce tatăl ei este plecat la muncă în Marea Britanie. Apropiaţii familiei Toma spun că Andreea îşi doreşte să cumpere o casă pentru părinţii ei, după ce aceştia şi-au vândut locuinţa de la Galaţi pentru a se muta la Timişoara. În prezent, Andreea stă cu mama ei într-o garsonieră dintr-o zonă periferică a oraşului de pe Bega.

Andreea îşi doreşte să cumpere o casă pentru părinţii ei

Vedetele de la Colegiu

Andreea Toma nu este singura care a beneficiat de susţinerea celor de la Colegiul Naţional Bănăţean pentru a participa la concursul de la ProTv. Darius Belu, timişoreanul care a câştigat marele premiu de la „Dansez pentru tine” acum trei sezoane, a terminat aceeaşi şcoală ca şi participanta de acum. Pentru familia lui Darius Belu, cei 60.000 de euro au ajuns motiv de dezbinare. Premiul a provocat o ruptură dramatică în familie. Tânărul a cumpărat o casă în care a ajuns să locuiască tatăl său, nicidecum mama, aşa cum a anunţat în concurs.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite