UPDATE Nicolae Robu, candidat la Primăria Timişoarei, este operat în aceste momente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti proaste pentru Nicolae Robu şi susţinătorii săi. Medicii Institutului de Cardiologie din Timişoara au decis să-l opereze pe candidatul USL la Primăria Timişoarei. Aflat pe patul de spital, Nicolae Robu a transmis un mesaj timişorenilor, pe care a încercat să îi liniştească.

UPDATE, ORA 12.50 Robu este operat în Timişoara chiar în aceste momente. Operaţia va dura peste 5 ore. Pentru intervenţie a fost chemat şi un chirurg din Viena, Gunter Laufer. Este vorba de o operaţie de bypass ortocoronarian.

Pentru o astfel de operaţie, pacientul este internat o săptămână, asta dacă nu intervin complicaţii. Cu siguranţă perioada de refacere va fi mai lungă, astfel că se pune problema dacă Nicolae Robu îşi păstrează poziţia în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Timişoarei. Reprezentanţii PNL nu au dorit să facă comentarii pe această temă, aşteptând comunicatul oficial al medicilor, care vor decide astăzi tipul şi momentul intervenţiei chirurgicale. 

Mesajul lui Robu

Aflat pe patul de spital, Nicolae Robu a transmis un mesaj timişorenilor, pe care a încercat să îi liniştească. „Din păcate, mi-a fost descoperită o afecţiune care nu este gravă, dar care necesită o intervenţie de urgenţă. Zilele viitoare voi fi retras într-o anumită măsură din campania electorală. Adică nu voi mai colinda oraşul aşa cum o făceam până acum. De săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea electorală. Toate sondajele arată că sunt favorit de departe şi vreau să valorific acest nivel, încrederea de care mă bucur în rândul timişorenilor. Mergem până la capăt, până la victorie", a declarat şeful liberarilor din Timiş, care rămâne sub observaţia medicilor.

Puseu de tensiune

Nicolae Robu a fost internat marţi la Insititutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara pentru investigaţii. Acesta a avut duminică un puseu de tensiune, însă a doua zi s-a întâlnit cu alegătorii în Piaţa Traian.
„Nicolae Robu a fost internat în cursul zilei de marţi pentru investigaţii medicale de specialitate. Menţionăm că nu s-a pus şi nu se pune problema retragerii din cursa pentru Primăria Timişoara. Campania USL în Timişoara va fi continuată de echipa de campanile până la ieşirea domnului Nicolae Robu din spital. Sperăm că va ieşi cât mai curând. Întâlnirile la care trebuia să fie prezent neapărat au fost anulate, iar cele la care nu este nevoie de el vor continua", a declarat Dan Diaconu, şeful de campanie USL Timiş.

Unii din concurenţii lui Robu pentru fotoliul de primar al Timişoarei au ţinut să transmită mesaje de încurajare pentru liderul liberalilor. „Îi doresc, cu sinceritate, o însănătoşire grabnică. Sănatatea este importantă,  în fiecare moment al vieţii noastre. Îl aştept pe domnul Robu, refăcut, astfel încât să putem dezbate, în faţa oraşului, proiecte şi idei", a declarat Adrian Orza, candidatul Alianţei pentru Timiş.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite