UPDATE Monstrul care a violat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Individul care a batjocorit o fetiţă în vârstă de zece ani apoi a strangulat-o şi a aruncat-o într-un canal din Jimbolia a fost arestat preventiv. Judecătorii de la Tribunalul Timiş au admis cererea procurorilor, iar bărbatul nu va mai ieşi de după gratii o bună bucată de timp.

UPDATE, ora 8.15

"Bărbatul va fi cercetat pentru omor deosebit de grav şi viol în formă agravantă. Pedeapsa pentru omor deosebit de grav este de la 15 la 25 de ani, iar cea pentru viol în formă agravantă de la 15 la 18 ani", ne-a declarat Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

ASTĂZI, ora 7.00

„Bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş", ne-a spus Andreea Cinteză, de la Biroul de Presă al instituţiei. Andrei Gyarmati a recunoscut fapta sa în faţa anchetatorilor. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş urmează să analizeze probele de la dosar pentru a face încadrarea juridică a faptei.

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU MONSTRUL CRIMINAL

Pe portalul instanţei a fost făcut public faptul că propunerea de arestare preventivă a fost admisă, însă nu şi articolul din Codul Penal în care se încadrează fapta. În funcţie de probele existente, Andrei Gyarmati ar putea fi judecat pentru omor, omor şi viol sau omor calificat, fapte pentru care pedepsele sunt diferite. Cea mai mică pedeapsă pe care ar putea-o primi este cea pentru omor, care este de la 10 la 20 de ani de închisoare. Date fiind însă împrejurările şi circumstanţele care au dus la moartea fetiţei de zece ani, este greu de crezut că individul va scăpa atât de uşor.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

Micuţa se afla la bunicii ei din Jimbolia. Zilele trecute, după ce nu a mai ajuns acasă, rudele s-au dus la Poliţie, să reclame dispariţia. Copila a fost descoperită duminică dimineaţa, într-un canal din Jimbolia. Anchetatorii au reuşit să dea rapid de criminal după ce localnicii au povestit că au văzut-o ultima dată pe fetiţă pe bicicleta unui individ din Jimbolia. Luat la întrebări, acesta a recunoscut că a batjocorit-o, apoi a ucis-o şi a aruncat-o în canal. Bărbatul ar fi deflorat-o cu degetul şi s-ar fi speriat în momentul în care fetiţa a început să sângereze. În urma autopsiei, se va stabili dacă cele declarate de el sunt adevărate şi în ce fel a fost batjocorită micuţa.

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

Citeşte şi:

Monstru la 16 ani: adolescent reţinut pentru că şi-a violat patru nepoate - cea mai mică dintre victime are cinci ani

Pedofilul de 16 ani care a violat trei fete: patru ani de puşcărie-sentinţă definitivă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite