Premierul Florin Cîţu vine la Timişoara să-i convingă pe liberali să-l voteze la şefia PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Florin Cîţu FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul României, Florin Cîţu, va efectua, joi, 10 iunie, o vizită la Timişoara. Va avea şi o întâlnire cu reprezentanţi ai mediului academic şi ai mediului economic din Comitetul Director al Universităţii Politehnica.

Premierul României va fi prezent joi, 10 iunie, la Timişoara şi va avea o serie de întâlniri care nu includ şi participarea autorităţilor locale sau judeţene. 

Astfel, de la ora 15, Florin Cîţu vizitează Universitatea Politehnica din Timişoara, unde va avea o serie de discuţii cu reprezentanţi ai mediului academic şi economic din Comitetul Director al UPT.

Ulterior, premierul va avea o conferinţă de presă la sediul Consiliului Judeţean Timiş, instituţie condusă de liberalul Alin Nica, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PNL. 
 

Spre deosebire de premierul Cîţu, candidat la şefia PNL, preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban, prezent săptămâna trecută la Timişoara, s-a întâlnit, pe lângă liberali, şi cu primarul Dominic Fritz, dar şi cu prefectul de Timiş Zoltan Nemeth. 
 

Este prima vizită a premierului în judeţ după ce şi-a anunţat candidatura la conducerea Partidului Naţional Liberal. Cel mai recent, Florin Cîţu a fost la Timişoara în noiembrie anul trecut, înainte de alegerile parlamentare, însă în calitate de ministru al Finanţelor.
 

Până la această dată, liberalii timişeni nu s-au decis cu privire la susţinerea unuia dintre cei doi candidaţi înscrişi în cursa pentru şefia PNL. Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie. 

Vă mai recomandăm:

Nelu Tătaru îl va susţine pe Florin Cîţu la şefia PNL: „Poate fi omul soluţiilor”

Cumulul pensiei cu salariul de la stat, interzis. Guvernul a adoptat proiectul care merge în Parlament

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite