Peste 170 de kilograme de masă verde de canabis, descoperite la Timișoara și Pietroasa

0
Publicat:

Trei bărbați cu vârste de 25, 28 și 29 de ani au fost reținuți de polițiștii de la „Crima Organizată”, pe motiv că ar fi cultivat canabis la Timișoara și la Pietroasa.

Droguri descoperite de polițiști în Timiș FOTO Poliția Română
Droguri descoperite de polițiști în Timiș FOTO Poliția Română


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara au efectuat vineri, 23 septembrie, mai multe percheziții în Timișoara și Pietroasa. Au fost vizați traficanți de droguri de mare risc. 

Au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 700 de grame de canabis, aproximativ zece grame de amfetamină, mai multe instrumente folosite la prepararea, porționarea și consumul drogurilor, precum și patru grindere. 

De asemena, la două dintre locații au fost descoperite două culturi outdoor de canabis, respectiv în Timișoara a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din 13 plante aflate în diverse stadii de dezvoltare.

În localitatea Pietroasa (județul Timiș), la 100 de kilometri de Timișoara, a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din aproximativ 150 de plante, totalizând peste 170 de kilograme de masă verde de cannabis. 

Cannabis în Timiș FOTO Poliția Română
Cannabis în Timiș FOTO Poliția Română


Trei bărbați au fost reținuți preventiv pentru 30 de zile, în urma cercetărilor reieșind că au cultivat canabis, iar drogurile erau ulterior distribuite în județul Timiș.  

Bărbați, în vârstă de 28 și 39 de ani, au fost conduși la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara pentru audieri, iar apoi au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior, magistrații dispunând fața de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, au transmis cei de la IPJ Timiș. 

Acțiunea a fost sprijinită de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și polițiști din cadrul I.P.J. Timiș și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite