Migrant afgan ucis pe stradă, la Timișoara. Criminalul l-a înjunghiat în inimă și este încă în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou scandal dintre migranți ajunși în Timișoara s-a finalizat cu crimă. Potrivit surselor „Adevărul”, migrantul ucis la Timișoara este afgan. 

Crima a avut loc pe strada Căprioarei din Timișoara FOTO Arhivă
Crima a avut loc pe strada Căprioarei din Timișoara FOTO Arhivă

Polițiștii din Timișoara au fost alertați miercuri 31 ianuarie 2023, la ora 22:17. Un cetățean care trecea pe strada Căprioarei a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat a fost înjunghiat după o bătaie între mai multe persoane. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că victima a fost înjunghiată și a murit. Surse „Adevărul” au declarat că migrantul ucis este afgan.

Incidentul de noaptea trecută nu este primul de acest gen. În aprilie 2021, un afgan a fost ucis, pe stradă, în apropierea Gării de Nord din Timișoara.

„În fapt, s-a reţinut că în cursul după-amiezii de 19.04.2021, în jurul orei 16.36, inculpatul A.F., cetăţean afgan, în timp ce se deplasa alături de alţi trei migranţi afgani, pe bulevardul Republicii din Timişoara, ar fi aplicat, în spate, victimei I.A.J., la rândul său migrant, o lovitură cu un cuţit, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital.

În prealabil, în acelaşi context, inculpatul A.F. ar fi aplicat o lovitură de cuţit şi unui alt migrant, respectiv persoanei vătămate K.N., lovitură soldată cu o plagă înjunghiată care a impus internarea acestuia, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

O dublă crimă comisă între migranți a avut loc în decembrie 2020. O călăuză care nu s-a înțeles la bani cu migranții cărora le-a promis că îi trece granița în Ungaria a ucis doi afgani. Ucigașul a fost condamnat în primă instanță la 22 de ani și opt luni de închisoare, dar Curtea de Apel Timișoara a decis reluarea procesului de la zero.

Decizia luată de Curtea de Apel Timișoara și a fost justificată prin faptul că, deși a fost capturat înainte de pronunțarea sentinței, acuzatul, care a fugit din țară după comiterea faptei, nu a fost audiat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite