Deputatul Alfred Simonis, atac violent la liberalul Alin Nica după ce acesta i-a cerut un punct de vedere legat de corupţia din spitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alfred Simonis şi Alin Nica FOTO Facebook
Alfred Simonis şi Alin Nica FOTO Facebook

Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, l-a criticat în termeni dur pe Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, după ce acesta din urmă i-a cerut un punct de vedere despre reţinerea medicului Octavian Mazilu.

PNL Timiş a cerut, miercuri, 1 iunie, liderilor PSD Alfred Simonis şi Sorin Grindeanu să prezinte în faţa opiniei publice un punct de vedere oficial în privinţa arestării pentru 30 de zile a medicului Octavian Mazilu pentru şpagă.

„Considerăm că este important ca opinia publică să cunoască aceste puncte de vedere ştiind că medicul arestat pentru luare de mită era un apropiat al liderului parlamentarilor PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis. Liniştea suspectă care vine din partea PSD Timiş generează multe semne de întrebare, iar pentru sănătatea mediului politic din judeţul Timiş aceste semne de întrebare ar trebui să primească un răspuns cât mai rapid din partea celor vizaţi”, transmitea PNL Timiş.

Primul care a oferit un răspuns a fost Alfred Simonis, care nu l-a menajat deloc pe Alin Nica, preşedintele PNL Timiş.  

„De 1 iunie, ziua copiilor, Alin Nica nu are nimic mai bun de făcut decât să se joace cu declaraţiile. Preşedintele PNL Timiş acuză PSD şi arată cu degetul un medic, suspectat că a luat mită. Condamnăm ferm orice act de corupţie, indiferent de cine îl face, iar dacă se dovedeşte fapta, cel care a greşit trebuie să suporte consecinţele. Doar că judecătorii vor da sentinţa, nimeni altcineva! Ce este revoltător? Faptul că Alin Nica vorbeşte despre un PSD-ist în timp ce ignoră realitatea din filiala sa, aceea că un vicepreşedinte PNL şi un parlamentar PNL sunt trimişi în judecată pentru acte de corupţie! Mai mult, cel de-al doilea este omul lui de casă, încă de pe vremea când Nica stăpânea Dudeştiul, fiind un prestator de servicii care beneficia de contracte de sute de mii de euro cu dedicaţie. Nica are inconştienţa să deschidă gura exact când ar trebui să şi-o ţină mai strânsă şi să se roage să nu îl prindă din urmă nişte dosare”, a tunat Simonis, şeful PSD Timiş. 

De asemenea, parlamentarul susţine că PSD Timiş nu a comentat nici descinderile de la Primăria Timişoara, când oamenii legii au ridicat documente de la şefii USR ai administraţiei locale, nici când cei de la PNL au fost acuzaţi.  

„Când presa a relatat pe larg despre contractele echipei Şandru-Nica, cu multe suspiciuni de corupţie ascunse în spatele lor, la fel, PSD nu a comentat. Noi aşteptăm verdictul instanţei de judecată. Se observă în ieşirea de azi acţiunea unui om disperat, un preşedinte pe punctul de a-şi pierde partidul măcinat de tensiuni majore, cu primari care ameninţă să plece în corpore, cu membri care nu mai ascultă comenzile lui, cu o conducere în derivă, un om care nu ştie să negocieze, fiind umilit cu fiecare ocazie de adversari şi aliaţi. Nu ţine, Alin Nica! Nu merge cu distragerea atenţiei! Acceptăm critici din partea unor oameni verticali şi morali, însă nu de la dumneavoastră! O neaoşă vorbă din popor spune că "prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul". La asemenea situaţii se referă, domnule Nica!”, a mai transmis Alfred Simonis. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Medicul Octavian Mazilu, fostul manager al Spitalului Municipal din Timişoara, trimis în arest pentru 30 de zile

Un renumit medic din Timişoara, cu venituri de peste 9.000 de euro lunar, reţinut pentru luare de mită

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite