VIDEO Proiecţie 3D pe faţada Palatului Culturii şi concert de excepţie Uriah Heep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"100 de ani de cultură în Mureş" a continuat dumincă seara cu un program cu totul şi cu totul special. Iubitorii muzicii de calitate au fost pe bună dreptate răsfăţaţi. Tonul la distracţie l-au dat rockerii maghiari de la Karthago. Apoi a venit rândul lui Ţăndărică şi a lui Baniciu să încingă atmosfera.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul britanicilor de la Uriah Heep. Cu 23 de albume de studio şi 14 albume în concert la activ, trupa din Regatul Unit a scris istorie în rock-ul universal prin piese precum, "Gypsy", "July Morning" sau "Lady in Black". Înainte însă ca lengendarii roackeri să urce pe scenă, organizatorii le-au pregătit o surpriză de proporţii mureşenilor: o proiecţie 3D pe Palatul Culturii, unică în sud-estul Europei:

Preşedintele Consiliului Judeţean spune că la proiecţia 3D s-a lucrat mai bine de 6 luni, iar conceptul a fost realizat de o firmă din Ungaria.

După momentul desprins parcă din romanele SF, a urmat rândul britanicilor de la Uriah Heep să-i urce pe mureşeni în maşina timpului şi să-i transporte până la originea rockului de calitate:

Cei peste 7.000 de mureşeni strânşi în piaţa Victoriei au trăit la intensitate maximă fiecare moment al programului. Evenimentele dedicate centenarului Palatului Culturii vor continua până pe 22 noiembrie. Organizatorii le-au pregătit mureşenilor iubitori de artă şi frumos o serie de surprize în toată acestă perioadă. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite