Farmaciile vor funcţiona după un program special de Anul Nou. Orarul autobuzelor suferă şi el modificări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unele farmacii vor fi deschise non-stop de Anul Nou
Unele farmacii vor fi deschise non-stop de Anul Nou

În preajma Noului An, Colegiul Farmaciştilor Mureş a stabilit un program special de sărbători pentru o parte din farmaciile din oraş. Pe lângă farmaciile „non-stop" care-şi vor respecta programul, în Târgu-Mureş vor mai fi deschise cu program special şi altele.

Astfel, de sărbători, farmacii „non-stop" se găsesc pe b-dul 1 decembrie 1918 nr.39 şi în Piaţa Victoriei nr. 35. Alte trei farmacii vor asigura un program semipermanent adică fără gardă de noapte. Acestea sunt farmaciile situate în Piaţa Trandafirilor nr. 16, pe strada Revoluţiei nr.5 şi B-dul 1 decembrie 1918 la nr. 182-184.

Schimbări de orar s-au făcut şi în ceea ce priveşte transportul în comun. Astfel, Siletina, firma care asigură transportul urban şi interurban a postat deja pe site-ul propriu programul modificat. Cele mai mari schimbări s-au făcut pentru zilele de 31 decembrie, 1 şi 2 ianuarie. În zilele menţionate, majoritatea autobuzelor vor circula din jumătate în jumătate de oră sau după programul tipic pentru zilele nelucrătoare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite